BW: Nojo, ale ta stará Nokie tam má základní funkce. A v okamžiku, kdy chceš další, tak je jasný, že to bude chtít lepší CPU, RAM, GPU, atd. ... lepší displej, větší... to vše = větší žrout baterie. Takže já beru jako těžkej nadprůměr, že iPhone nabíjím jednou za dva dny. Prostě tak to je. Samozřejmě, něco, čím se dovolám v divočině i po týdnu bez nabíječky je dobrý mít, ale k čemu, když jsme v době, kdy je zásuvka skoro všude, kde se pohybujeme...?
Mike napsal:
SH: No ... Ale prostě ty funkce stará Nokie nemá.
BW: Nojo, ale ta stará Nokie tam má základní funkce. A v okamžiku, kdy chceš další, tak je jasný, že to bude chtít lepší CPU, RAM, GPU, atd. ... lepší displej, větší... to vše = větší žrout baterie. Takže já beru jako těžkej nadprůměr, že iPhone nabíjím jednou za dva dny. Prostě tak to je. Samozřejmě, něco, čím se dovolám v divočině i po týdnu bez nabíječky je dobrý mít, ale k čemu, když jsme v době, kdy je zásuvka skoro všude, kde se pohybujeme...?
Jednou za dva dny???? to bych zahodil ... mě stačí nabíjet jednou za 14 dní
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mike: Ale k čemu já ty funkce potřebuju? Heh? K ničemu, jsou my úplně na ho*no
Já (narozdíl od všech ostatních ) používám telefony jen k tomu účelu ke kterýmu byly vynalezeny, a to k VOLÁNÍ
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No tak tobě jsou třeba k ničemu. A spoustě takovejch těch lidí, co jsou děsně cool, protože maj to, či ono... já si koupil ajfouna jen proto, že to perfektně pracuje s Macintoshem... jinak jsem měl Windows Phone... no taky smartphone, ale i tak... prostě stačilo. Co jsem ptořeboval, to tam bylo. Akorát si to totálně nerozumělo s Macem.
Takže tak.
Já používám telefon od Apple k tomu, k čemu byl Apple telefon vynalezenej v roce 2007 = Steve Jobs ho prezentoval jako tři produkty v jednom: Internet + mobil + iPod (dneska už se tam ta položka jmenuje hudba) ... dnes je tu spousta dalších funkcí, ale todle je základ, kterej plně využívám, plus samozřejmě další věci, který vyniknout, pokud to člověk propojí s Macem.
No prostě pecka zařízení.
Prosimvas chci se zeptat .. kdyz si do Skyrimu naistaluji vsechny 3 DLC tak budu moct normane hrat jakoby pribeh klasickej a pak Dawnguard ,Hearthfire a Dragonborn ? Nebo kdyz naistaluji vsechny tak budu moct hrat jen pribeh Dragonbornu ?
spiryt napsal:
Prosimvas chci se zeptat .. kdyz si do Skyrimu naistaluji vsechny 3 DLC tak budu moct normane hrat jakoby pribeh klasickej a pak Dawnguard ,Hearthfire a Dragonborn ? Nebo kdyz naistaluji vsechny tak budu moct hrat jen pribeh Dragonbornu ?
Můžeš hrát to co chceš - nemáš tam omezení. Na mapě pak najdeš lidi, kteří ti umožněj využít DLC. Pak klidně můžeš chvíli hrát Dawnguard a původní hru napřeskáčku.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.