matthew074 napsal:
To jsi BWmu překreslila na tu valentýnku stránku z Playboye či co?
Věř tomu nebo ne, ona existuje spousta věcí co mě dokáže nadchnout víc jak něco perverzního.
A věř tomu nebo ne, dokonce o nich často mluvím Jen vy si evidentně všímáte jen toho co vám vadí, že slyšíte
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
God dammit, začla jsem hrát ten Metal Gear a I think I'm in love první boss je goddamn Metal gear. METAL GEAR.... To byl finální boss toho Metalgearu co jsem hrála na telefonu.... A Raiden je hrozně OP a mlátí lidi katanou nohama. NOHAMA.... yup, I'm in love
Raiden povýšil na podle mě nejvíc badass postavu.... Jensen prostě neumí ovládat katanu nohama
Upravil/a Mopidu dne 15.02.2015 13:15
hRDLA napsal:
No jo a když jsem vám před rokem říkal jak je to supertak jste jeli ignore
Náhodou, já to mám vyhlídnutý už od tý doby co jsem to viděl v TV (už nevím jakej pořad to bylo, ale bylo to docela dávno, možná kolem data vydání), jen teďka nedávno jsem si to dal jako prioritu
Mahoney napsal:
On je to hRDLo takový fórek, musel bys spustit to video aby jsi ho zachytil.
Tenhle vtip nikdy neomrzí
Upravil/a BadWolf dne 15.02.2015 14:04
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Už je to v pohodě. Po hodině poslouchání "Raiden? Raiden?? Raaaaideeeeen!!" Jsem zjistils že je to houbiška k nepříteli a X a najednou bylo všechno lehčí
Já na přišel na to že se dá krýt až v 2. části final boss fightu :-D tak to dopadá když nečtete hinty a tutoriály :-D ale alespoň můžu tvrdit že jsem frajer a dal jsen to na extra uber obtížnost :-D
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.