Okay, v současnosti mám zaplněno nějakých 5 GB, k tomu si něco ukousne navíc iOS, aktualizace (iOS + Apps), atd. ... prostě ono se to nezdá, ale timhle tempem těch 16 GB za chvíli nebude. Ale prostě podobnej problém má časem Android (kterej se rozrůstá, že po dvou letech je v drtivé většině případů telefon velice zpomalený - vím od kamaráda, co má obchod s opravnou telefonů)... běžný.
tak aplikace mám ty základní co nejdou odinstalovat (navigace, FB, twitter kterej ani nemám, bullshit numero uno, bullshit numero duo) a pak postahovanejch asi deset dalších (z toho většinu ani nepoužívám, ale cítím se dobře když to mám )
a jediný co na svým telefonu dělám je internet + Pokemon
Když už používám telefon tak Nokii 1600. Na ten telefon prostě nic nemá.
Si pamatuju jak jsme jeli do Skotska se školou, všichni ty jejich chytrý telefony. Všechno se jim to během půl hodiny vybilo, jednomu klukovi se dokonce rozbil foťák. A moje Nokie? Za celej týden ani půlka baterie a i když mi občas spadla na nějaký skotský šutráky tak v poho (jak to taky bylo už několikrát předtím, všechny naše Nokie máme už pěknou řádku let).
Já fakt nevím, snad všechno co má chytrej telefon můžu dělat na kompu (není přenosnej, ale co, nemusím mít všechno všude) a na volání mi stačí Nokie.
Já mám totiž radši když věci FUNGUJOUXVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.