hRDLA napsal:
Všichni kdo používáte účet ne imageshack.com (.us) tak pozor veliká změna, právě vám běží free trial na 30 dní (už je to míň) a po této době nebudete moct nahrávat obrázky, jen si je prohlížet, pokud si nezaplatíte premium.
Tady je pěkná alternativa http://postimage.... jen se jednou za 6 měsíců na ty obrázky musíte podívat nebo vám je smažou.
A co sweb.cz ? Stačí mít email na seznamu.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
u nás to tiež rómovia vravia, ale či to má taký význam ako keď to použijete vy pochybujem dyk more je skôr ako citoslovce alebo čo podľa mňa nie je tu dáky jazykovedec čo by pomenoval ten slovný druh?
fulo77 napsal:
u nás to tiež rómovia vravia, ale či to má taký význam ako keď to použijete vy pochybujem
+1 už chápu
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
S3cR3 napsal: Jé, nová nekonečná
Tak jsem si řekl, že sem nakouknu
Zdravím Vás :-)
Nazdár RANDOM týpku. (musel jsem ti odepsat, akorát se řešilo zdravení, že se to lidem nelíbí tady v nekonečný - mě jo - a bylo mi tě líto, že ti nikdo neodepsal... )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.