Náhodou to si myslíte, na chatu je to taky mrtvý a jediní kdo tam choděj místo na fórum jsou Škorp, Aurel, Mahoney a Mopi
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak jsem zjistila že v BL2 má Sirena skin jménem Rose Tailor což je reference na Rose Tyler a Krieg po duelu říká "You were fantastic and so was I!" ........ Potřebuju víc charů
Vstávat a cvičit už jsem dlouho neviděl Tak dlouho že už si nepamatuju co jsem na to odpovídal
Mett: Je pravda že je to tam momentálně živějící ale s trochou úsilí by to mohlo být živější tady Snad to ožije. Ne, wait. Řeknu to jako by to řekl pravý BW.
Koukej ožít nebo se sotva dočkáš 11. v celku!!!
11!!!!! 11!! A... není tu Whirt co by to pochopil
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Oh sakra, oh sakra, oh sakra! Tak si tak dál zvyšuju výrobu sušenek a pak se mi objeví dostupnej výzkum - něco s babičkama. Tak to koupím. Napíše mi to varování, to tak nějak odbydu a kliknu OK. Najedno use změní pozadí na babičkovitý, nahoře to píše jak po celým světě začínaj mizet babičky atd. A píše mi to grandmatriarchs status: awoken. Prostě to vypadá špatně...
BadWolf napsal:
Oh sakra, oh sakra, oh sakra! Tak si tak dál zvyšuju výrobu sušenek a pak se mi objeví dostupnej výzkum - něco s babičkama. Tak to koupím. Napíše mi to varování, to tak nějak odbydu a kliknu OK. Najedno use změní pozadí na babičkovitý, nahoře to píše jak po celým světě začínaj mizet babičky atd. A píše mi to grandmatriarchs status: awoken. Prostě to vypadá špatně...
Babičky ???? BW člověče to zní dost úchylně
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Dyť říkám že dělám sušenky ( http://orteil.das...ieclicker/ ) a babičky mi je pomáhaj vyrábět
Už se těším na Novou Planetu, snad to začne zrovna když budu na kompu (páč celý universum se přece musí přizpůsobit mé bublinatosti **19)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.