Pokud vás baví zombie survival a né samotná rubačka, zkuste hru Projekt Zomboid. Snažíte se přežít.co nejdéle. Popsal bych to jako The Sims. Jen veškeré prostředky k životu si musíte sehnat sami. Může vás zabít i jediný škrábanec od Z. Jeden Z vás zabije do 3sec, co teprve když jich je 50? Běží na jave jako ten pekelný výtvor Majncrack. Ovládání je lehce složitější takže wiki to jistí + je tam mapa, podle které se můžete orientovat.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Měl jsem na mysli např. přeškrtnutím označit ty, co již nejsou ve skupině. Jo a myslím, že nemám ve stat. zářez za Dimitriho
Est Sularus Oth Mithas
On se ti tam počítá jako nakažený. Dávno tam je.
Jinak právě že je blbé mít popis skupiny a nad tím uplně jiné lidi. Mimo to, zde ani nejde přeškrtávat. To bych ten text musel uplně vymazat a vy byste museli napsat novej. V tvim případě stačí, když napíšeš to setkání od místa, kde si se s nagou setkal.
Upravil/a Lord Rade dne 24.11.2013 12:03
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Aha nevěděl jsem jestli byl nakažený skoda mohl jsem mít score za prvního zabitého hráče to preškrtnutí asi jedine přes moderátora. Tak to nech být.
Zatím jsme s nagou o žádném skupenství nemluvili, tak kdo ví, jestli nějaké bude. třeba budu mít jiný plán.......
Pokud byl nakažený tak mam celkem dva (Zetko v muzeu po cestě ven)
Přeživší 3 Nika a ty dva cigoše od Démonů
Upravil/a LordeS dne 24.11.2013 12:42
Est Sularus Oth Mithas
- nagovi přibyli 4 zabití přeživší - Jedná se o 4 gangstery, které zabil, když přepadli jejich autobus v lese. (Jedná se o muže, kterého uškrtil a ženu s dalšími dvěma muži, které zabil po tom, co je zajal a vyslýchal.) Nějak jsem je tam před dávným časem zapomněl započítat. Tudíž teď má stejné "ocenění" jako Len.
- lenerenovi a SHmu se budou statistiky sčítat s již mrtvýma postavama.
PS. Kdybyste zjistili, že jsem ještě něco nezapočítal, tak řekněte. A nebo si to rovnou celé překontrolujte (stačí když se budete hledat dle barev a číst mé zvýrazněné odpovědi)...
Upravil/a Lord Rade dne 24.11.2013 12:52
Mě tam prosím připiš jedno Zetko.
K té skupině, ještě uvidím. Šílenej kněz, co jednou rukou hlásá slovo Boží a druhou vraždí přeživší, se možná může hodit.
Est Sularus Oth Mithas
Varuji skupinu s A, S a T ( a nejen tu). Chápu, že za neaktivitu nemůžete všichni, ale mohli byste se mezi sebou sami dohodnout a upozorňovat se na tahy. Jestli ne, tak pak tu třeba jako v tomto případě blokujete hraní jiné skupině. Když už víte, že tu nebudete, tak mi dejte vědět sem, mě do zpráv a nebo přes někoho ze skupiny.
Takže odteď - Každá skupina měla na hraní týden - od středy do středy - a teď každé skupině, která nebude hrát dostatečně často (vynechá např. 3 dny v týdnu kompletně bez hraní, nebo nezaplní celou jednu stránku = 20 příspěvku včetně mých0) hrozí to, že se ji uberou herní dny. Tento týden nechám ještě bez trestů, ale platí to od příště počínaje hrou nagy a LordeSe ve středu.
* Za výjimečných okolností mám právo na to rozvrh později pozměnit, nebo ho nedodržet. Ale vy musíte být v dobu hraní aktivní, pokud se tedy předem neomluvíte.
Upraveny statistiky - Zapsal jsem 5 nakažených, kteří byli usmrceni Sh, lenem a Secrem v bazaru. Také jsem zapsal LordeSovo zabití jednoho z Démonů u dveří + jsem mu do "vystřílených nábojů" zapsal šíp, který zanechal v jeho těle.
Kdyby si tu ještě někdo vzpomněl na něco, co jsem nezapsal, tak ať dá vědět.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.