A teď si BW vem, že já si musím uklízet dva pokoje a ani jeden není geekovský s duší
EDIT: Na druhou stranu jednu z mých spolubydlících baví vytírat podlahu, takže to vždycky přes víkend udělá a tahle starost tedy u jednoho pokoje odpadá
Upravil/a Tasemnice dne 19.12.2013 09:05
No to je ale chyba ! Nemáš 999 BW kreditů ? Ale pššt, něco ti poradím Geekovskej pokoj s duší přece ani nedělaj tolik věci co v nich jsou jako lidi co v nich žijou XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Kredity dostávaj lidi při vzácnýh příležitostech kdy potřebuju pomoct a nejsem línej za ni zaplatit.
Nikdo tu nabídku ještě nikdy nepřijal
A kde seženeš ty lidi...?
No přece v BadWolfově famózním obchodu s otroky! Nyní akce 3 + 1 otrok zdarma! Pedofilům neprodáváme.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
nagasadowcz napsal:
Přátelé, mám prosbu - známý shání pro synka k vánocům nový mobil. Nějaký chytrý, elegantní, ale horní hranice tak do 5000 max., ideálně samozřejmě míň. Jsem jeho IT poradce , ale v mobilech se nevyznám, tak jsem mu slíbil, že se poptám po kamarádech. Tak rozhazuju sítě i tady
Mike je přes mobily vždy ochoten pomoci.
Podmínky splňuje dle mého skromného úsudku Nokia Lumia 520. Osobně jsem měl možnost jej odzkoušet, vím o co se jedná a Windows Phone 8 prostě nemají chybu.
Mobil do terénu?
Taky jsem sháněl a koupil si tento: http://www.czc.cz...90/produkt
Evolveo StrongPhone.
Jasně, outdoorové se dělají i chytré, ale jsou dražší.
Měl jsem chytrý telefon, ale nevyužíval jsem ho na plno.
Pak jsem si řekl, že na co chytrý telefon, když jsem jen blbý uživatel
Sakra.
Problém v Magicke jsem řešil a co o to, já se z tý šlamastiky se savem dostanu ale dál to už prostě bez úmrtí nedám. Bylo by to děsně primitivní kdyby ti idiotský trpaslíci nestříleli ty balvany...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Mett: Za jiných okolností bych si z toho dělala srandu, ale Zemana fakt nemám ráda a to jakože vážně :/
Wolf: No já měla na mysli spíš ty staré klasiky, co se nerozbily ať s nimi člověk blbnul jakkoliv, skoro nepotřebovaly nabíjet a plnily základní funkce, tj. volání a SMS. Víc nepotřebuju a nechci si kvůli tomu kupovat speciální mobil.. spíš se porozhlídnu po známých, jestli někdo nemá ještě někde zašitou třeba takovou Nokia 3310 A když mi někde spadne do bažiny, nemusím litovat, že jsem zbytečně přišla o tři tisíce
Taaak můj komp potřebuje reinstall.... Hraju teď jen Starbound, protože cokoli jinýho se neuvěřitelně seká... Doufám že chlapík přežije, nerada bych se s ním loučila
Víte, znáte ten pocit, jak všichni říkaj vtipy o starých Nokiích... a vy se jen smějete pod vousy páč jednu máte
A VÍTE ŽE JE TO VŠECHNO PRAVDA
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
BW: Myslíš jako že a) kdybych kvůli bažině přišla o 3 tisíce, bylo by to tý bažině líto, b ) kdyby do bažiny spadla 3310, bažina by litovala, protože by jí to zdevastovalo nebo c) kdyby mi do bažiny spadnul mobil a já toho litovala, litovala by i bažina, protože bych jí to dala sežrat?
Upravil/a Tasemnice dne 19.12.2013 14:49
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.