Mopidu napsal:
Tady je co zatím mám (nikomu mimo fórum to neřikejte, bude to překvápko )
Pro Káju mám Thanea (Mass Effect) a pod tím "Are you a goddess? Because I prayed for you."
Pro Janu mám Riddlera (Batman) a pod tím "I don't need riddles to tell you that you're beautiful."
Pro Aň mám Edwarda (Fullmetal alchemist) a pod tím "I would lose an arm and a leg for you."
Pro Kurta mám Elizabeth (Bioshock) a pod tím "Are you from Columbia? Because you look like you fell from heaven."
Pro Doma mám Mirandu (Mass Effect) a pod tím "Were you genetically engineered? Because I find you perfect."
Teď pracuju na jedné pro Paštiku s Royem Mustangem (Fullmetal alchemist) a pod tím "Are you a flame alcgemist? 'Cause you're smokin' hot!"
A brat dostane asi obrázek kachny a pod tím "hai"
Meh...
Můj vnitřní génius je zahanbenej... asi vám všem taky budu muset vymyslet valentýnky... ale jsem moc línej a neumím to a stejně na to zapomenu
Ale prostě dost dobrý
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Whirt: Super !
Ale víš co znamená studování? ODPOVĚDNOST!! Až vystuduješ, budeš mi muset zanimovat VŠECHNY filmy co jsem kdy vymyslel, muvahahahaha!!
...
Ok, asi bych už měl jít spát Tohle bylo moc WTF i na mě
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf: Problém je, že všechny filmy co jsi vymyslel jsou legální až od osmnácti
To je asi pravda, ale jinak než myslíš
...
No dobře, nevím, možná jsem vymyslel i řádku takovejch příběhů, ale technicky vzato, já každou hodinu vymyslím novej příběh, takže už si nemůžu nic pamatovat
Meh, kdybych to uměl nějak sesmolit a hodit na papír, to by bylo bezva. Některý ty nápady jsou semtam docela dobrý.
I když je stejně většina romantický klišé co má tragickej konec ze kterýho pak mám depku a tak tam uměle přidám ne-tragickej konec a pak to je celý na ho*no
Tak už konečně mužu vydechnout, zkouškový za mnou, vše hotovo, ani jedna trojka a to jsem měl díky hoře nepovinnejch přes deset zkoušek. Huh... a včera poslední
Rozhodně mám úspěšnější rok než loni, co se přijímaček týče
Přijali mě ze tří oborů na které jsem se hlásil na dva - Animovaná tvorba (Zlín) a Komiks a ilustrace pro děti (Plzeň).
Takže mám v podstatě jasné kam půjdu, a to na Animaci, páč má mnohem větší uplatnění.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.