Takhle jsem se snad nikdy v životě nesmál Hrajem online s Whirtem a Škorpem tu hru co o ní Whirt mluvil
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Přátelé, mám prosbu - známý shání pro synka k vánocům nový mobil. Nějaký chytrý, elegantní, ale horní hranice tak do 5000 max., ideálně samozřejmě míň. Jsem jeho IT poradce , ale v mobilech se nevyznám, tak jsem mu slíbil, že se poptám po kamarádech. Tak rozhazuju sítě i tady
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
How I learned english:
1) Extended edition of Lord of the Rings
2) Videogames!
3) YouTube...
4) Cards against humanity
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ligos napsal:
Celkem by mě potěšilo, kdyby v "Nekonečně" byl alespoň jeden den, ve který bych nemusel použít překladač...
Ale co, můžu si za to sám. Proč jsem se musel učit zrovna němčinu? Scheisse Katze!
Též němčinu? Nezasvěceným se může zdát těká, ale pokud se člověk naučí dobře základy, zbytek jde mnohem jednodušeji.
Ligosi, jsme tady asi jediní na němčinu, všeci se učí tu zpropadenou angličtinu.
nagasadowcz napsal:
Přátelé, mám prosbu - známý shání pro synka k vánocům nový mobil. Nějaký chytrý, elegantní, ale horní hranice tak do 5000 max., ideálně samozřejmě míň. Jsem jeho IT poradce , ale v mobilech se nevyznám, tak jsem mu slíbil, že se poptám po kamarádech. Tak rozhazuju sítě i tady
Ovšem záleží zda preferuje vzhled před výkonem či naopak. Nicméně si myslím, že tento je takový zlatý střed. Mě se líbí, velký displej, dobrý fotoaparát, rychlý a vzhledově pěkný, dle mého názoru.
mno ... ad Angličtina ... souhlasím s Ligosem, že v češtině se nechá oproti jiným jazykům vhodně volenými slovy popsat cokoliv, co v jiných jazycích prostě nejde ......
Ad prázdniny ..... dneska jsem byl naposledy v práci a du až 6.1. .... zasloužená dovolená
Ad přehlížení Lenovy němčiny ... Lene to že máš v podpisu jistého opeřence ne zrovna nepodobného jinému jistému opeřenci používanému jako symbol jistých zahraničních "soudruhů" ještě neznamená, že tvoje studium němčiny, které jsi tady mnohokráte vzpomínal, bude brát někdo vážně
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
1) Každý jazyk je specifický zrovna jako rodilá část jeho uživatelů. Co lze vyjádřit skvěle v češtině lze mnohdy jen těžko stejně elegantně převést do angličtiny, naopak to funguje úplně stejně. A to platí pro každý jazyk. Věřte mi, jsem lingvista
2) Ano, Tasi, je to fakt "hodina". Na zkoušku držím palce
3) No, to je vlastně asi tak všechno
Co se jazyků týče, souhlas s Nagou. Lingvista nejsem, super ultra dobrej angličtinář také ne, ale češtinář jakž takž a o jazyky se zajímám (aktivně hlavně o rozdíly mezi brit. a am. angličtinou) a ano, je to tak.
Zajímavé jsou např. ryze básnická anglická slůvka, tj. tůzné "ofiko" zkráceniny slov, kterými se nemluví, ani nepíše, jen se užívají v básních - Nago, potvrď mi to, ať nejsme za vola.
@Mike: Tak angličtina stejně jako čeština má samozřejmě taky rozsáhlou slovní zásobu, z níž se část používá především v poesii a v běžné mluvě na ni člověk narazí zřídkakdy.
EldeR napsal:
mno ... ad Angličtina ... souhlasím s Ligosem, že v češtině se nechá oproti jiným jazykům vhodně volenými slovy popsat cokoliv, co v jiných jazycích prostě nejde ......
Ad prázdniny ..... dneska jsem byl naposledy v práci a du až 6.1. .... zasloužená dovolená
Ad přehlížení Lenovy němčiny ... Lene to že máš v podpisu jistého opeřence ne zrovna nepodobného jinému jistému opeřenci používanému jako symbol jistých zahraničních "soudruhů" ještě neznamená, že tvoje studium němčiny, které jsi tady mnohokráte vzpomínal, bude brát někdo vážně
Mluvit jako brit je snadný, stačí říkat u slov jako dance Á ([dánc]) a používat teb "Shall" čas
Jen si to řekněte:
"Let's dance, shall we?" nebo "Let's eat some buiscuits, shall we?" tadá, špatnej anglickej přízvuk pro každýho!
Upravil/a Mopidu dne 19.12.2013 08:16
Zrovna dělám Vánoční úklid.
Já obvykle nerad uklízím, jenže rozdíl mezi úklizením a úklízením mého pokoje je:
Normální úklízení:
- Všichni vás pyskujou ať si uklidíte
- Ať děláte cokoli vždycky to dáte na špatný místo
- Nic z toho nemáte
- Po 30 minutách vám to lidi zas zaneřáděj
Uklízení mého geekovského pokoje s duší:
- Nikdo mě nepyskuje, páč už došli k závěru že si svůj pokoj asi nikdy neuklidím
- Ať to dáte kamkoli vždycky to dáte na správný místo
- Najdete spoustu ztracených geekovin !
atd.
Proto!
Objednávejte Geekovský pokoj s dušíJIŽ DNES! Garantujeme že příjde přesně den po Vánocích!
Jenom 999 ßW kreditů! Poštovný trojnásobek toho co jsem napsal před chvílí i když pro vás to chvíle nebyla i když zase byla páč jste to zrovna četli ale to zas odbíhám od tématu no prostě jsem chtěl říct že je to trojnásobek toho co jsem zrovna napsal i když teď už jsem toho napsal mnohem víc ale víte co myslím myslím to poslední číslo co jsem napsal to bylo myslím děvetděvetděvet neboli devětsetdevadesátdevět takže to číslo myslím myslím to co jsem napsal předpředposlední nebo taky poslední záleží jak se na to díváte jo a ještě je k tomu poštovnýmu přirážka stodvacet procent ale to vy nevíte i když už to víte páč jsem vám to řekl páč podle zákona vám to musím říct ale seru na zákon jebu doma s právničkou tak mám imuniut pokud víte co myslím.
Mopidu:
Let's buy some BW's geek room with soul, shall we?
Poznámka pod čarou:
Upravil/a BadWolf dne 19.12.2013 08:48
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.