Laser game je hodně dobrá odreagovačka, ale pro mě je i tak lepší airsoft. To samozřejmě ale nemění nic na tom, že při laser game si užiješ taky pořádnou porci zábavy.
Munice je munice... Elektřina je elektřina. Taky čištění kanad, olejování zbraně, čištění zbraně. Není to lehké, ale ten adrenalin, když jsi v zatraceném houští plném kopřív s kámošem a naproti tobě je skupina týpků, je obrovský.
Někdo si může stěžovat na bolest, ale je to jen štípnutí.... Pokud to do tebe samozřejmě nenavalí týpek s oddělanou vzduchotechnikou. To jsou to pak pěkné modráky.
Ale to je riziko stejně jako florbal či cokoliv jiného.
Tak se vzduchovkou si to neumím představit. Jako malý jsem s ní tak maximálně střílel do terčů nebo do střeleckých holubů.
Ale i taková bílá nevinná plastová kulička se může zaseknout, když je to zblízka a ze silné zbraně. Jsou totiž lidi, kteří si do baráku vezmou sniperku a ani je nenapadne, co to může natropit.
Paintball jsem párkrát hrál a je to taky dobrá hra. Ale jak říkám, pro mě je soft nedocenitelný.
Jednu Aničce, jednu Janě, jednu Káje, jedu Domovi, jednu Jeffovi/Kurtovi (toho neznáte a nevim kterej nick upřednostňuje... Tak tu máte oba), jedu Paštice a jednu Bratovi.... A whole lot of people a dávám si záležet
Réja: Ty dostaneš možná tak bramboru
Upravil/a Mopidu dne 03.02.2015 18:38
Tady je co zatím mám (nikomu mimo fórum to neřikejte, bude to překvápko )
Pro Káju mám Thanea (Mass Effect) a pod tím "Are you a goddess? Because I prayed for you."
Pro Janu mám Riddlera (Batman) a pod tím "I don't need riddles to tell you that you're beautiful."
Pro Aň mám Edwarda (Fullmetal alchemist) a pod tím "I would lose an arm and a leg for you."
Pro Kurta mám Elizabeth (Bioshock) a pod tím "Are you from Columbia? Because you look like you fell from heaven."
Pro Doma mám Mirandu (Mass Effect) a pod tím "Were you genetically engineered? Because I find you perfect."
Teď pracuju na jedné pro Paštiku s Royem Mustangem (Fullmetal alchemist) a pod tím "Are you a flame alcgemist? 'Cause you're smokin' hot!"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.