Našla jsem úplně überepic smajlíka: ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎(◔ д◔) ค้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้
Ne, není to glitch, opravdu přeshuje
a ještě toto:
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Mám jich tam víc než dvě (zkus si to sakra napsat bez chyb ) a dělal jsem to... No protože jsme na chatu mluvili se Škorpem o tý postavě z Shivering Isles co dělá Ni-ni-ni... (ale neříká ň :C) a tak jsme se nějak s Whirtem začli předhánět v tom kdo jich napíše víc ..
Simply? Story of my life
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Safra, tu postavu si nepamatuju.. já měla ráda toho argoniána, co byl závislý na sbírání vidlí a vidliček
Aha, tak to pardon, já ve své dobrotě ráda přehlížím cizí chyby
Dat moment...
když se v Nekonečný mluví o tom kolik BW napsal Ni...
You know there's something wrong
Tas: Jo, ten byl dobrej Nebo ten chlápek co chtěl abys ho zabil ale aby to byla nehoda Nebýt pitomý AI tak by se mi to správně nepovedlo
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jo tak ten úkol byl sice hezky vymyšlený, ale nebyl tak úplně pro mě (je mi líto zabíjet i bandity a tak podobně)
A ještě skooma lady- nezapomenutelná osobnost, divím se, že mě nestrašila ve snech
Tasemnice napsal:
Jo tak ten úkol byl sice hezky vymyšlený, ale nebyl tak úplně pro mě (je mi líto zabíjet i bandity a tak podobně)
A ještě skooma lady- nezapomenutelná osobnost, divím se, že mě nestrašila ve snech
No u mě se v podstatě zabil sám, páč já ho tlačil z útesu a on mi vzdoroval. Takhle jsme to nějakou dobu dělali až se nasral a odešel... Směrem z útesu
Hmm, tak to je ještě zdlouhavější než když s ním promluvíš a shodíš ho skrz dialog Ještě byl super ten chlápek, co se bál zdí, ale víc si jich už asi nepamatuju.. ten s vidličkama si mě stejně získal nejvíc
Páni! Teď tu bylo najednou 5 lidí a ani jeden z nich nebyl mod!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.