No jasně, já to ve hře použil jen párkrát a tím jsem hráčům akorát uškodil. Dalo by to hodně práce a nebylo by to tolik reálné kdybych se toho držel. No stejně jsem to nepoužíval, ale myslím, že to některé nově příchozí mohlo mást nebo odradit, tak jsem to raději smazal i z hl. strany.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
.....Proč mi rovnou místo peněz nedáte bavlnu nebo karamelový mandle? Co takhle pár porcí pečeného kuřete? Tenhle náfuka si myslí, že my negři nedokážeme zkasírovat šek. Neni to píčus ? (Já, mé druhé já a Irena / Me, Myself & Irene)
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Editoval jsem statistiky. Přidal jsem tam LordeSova a scorpionova zabití a aktualizoval popis Kulatého stolu a přidal Démony. Jestli jsem do statistik zapoměl něco započítat, tak řekněte, dlouho jsem to nekontroloval.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.