@hRDLA: nejsem si jistým, ale soudě podle ovládání a kamery myslím, že jo
@Diego: Nevím hrál jsem jen demo
BTW určitě koukněte na http://store.stea..._151_150_1
Výborná a zábavná RTS
Dohrál jsem Metal Gear Rising: Revengeace (nedávno to vyšlo i na PC) a je to vážně super hra, ale né pro každého jelikož je Japonská. Je to rubačka se zajímavým příběhem, který hraje spíše 2. housle, nicméně souboje jsou svižné a hlavně je to výzva, a hra je dost těžká (i na normální obtížnost). Soundtrack také stojí za zmínku, ale hlavně, hlavní hrdina je opravdu badass (víc než Adam Jensen z DEHR). Hru jsem si užil - 8/10 (pro většinu by to bylo spíš 7/10 ale mě se opravdu zalíbilo jakou výzvu hra nabízela)
Trailer
Soundtrack
-------------------
Minulý týden jsem dohrál Bioshock Infinite a musím říct, že je to rozhodně jedna z nejlepších her za tento rok (jestli né vůbec). Je to FPS, ale má to poměrně otevřený svět s vedlejšími úkoly a zároveň se nedostavuje lineárnost v soubojích díky speciálním schopnostem které vaše postava získává a systémů vzdušných kolejí díky kterým se můžete rychle pohybovat po bojišti. Soundtrack je úžasný, level-design dech beroucí. A příběh je naprosto skvělý, nenechá vás vydechnout a konec je opravdu mindblow. Hře bych dal jako jedné z mála 10/10
Tak jsem dohrál Left Behind DLC k The Last of Us (PS3). Dohrál jsem to na survivora, a musím říct, že to opravdu bylo skvělé, fakt že jo. Naughty dog si udržel skvělost původní hry. Sice to bylo krátké, ale ten gameplay to vynahrazoval - Naughty dog sliboval hravou hratelnost a už vím co tím myslel. Dohrál jsem to za 2 hodiny a 38 minut ovšem určitě si to zahraji minimálně ještě jednou.
Za ty prachy to fakt stálo.
9/10 kvůli délce.
Upravil/a hRDLA dne 16.02.2014 14:05
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.