EldeR napsal:
Miku ty si máš tak co stěžovat ... dyť seš taky každou chvíli doma
No ale TEĎ nejsem.
Akorát sedim u Windows 8,1 se zapojenym iPhone... a první možnost MICROSOFT word
Miku ty se jednou z toho "MiApplecrosoftu" zblázníš Jasná softwarová schyzofrenie provázená obsedantně-kompulzivní poruchou na Pepsi
Takový originální slovo!
Tyjo, jako ono fakt, vyhovoval by mi pracovní hybridní tablet s Windows 8.1 ... ale soukromej počítač bude vždy s OS X Prostě na ten nedám dopustit.
Pepsi... No... hele, teď jsem udělal výjimku... Pepsi jsem měl dopoledne (0.33 l), teď jsem přiběhl z krámu, koupil jsem si 1,5 l RC Colu... ale to vypiju něco málo teď, protože se učím a budu učit do noci otázky na zejtra a zbytek co zbyde vypiju ráno, protože začínám v sedm... a pak zkoušení - 10 otázek EK/účto a dvě si vylosuju... No, bude sranda...
... jsem hyperaktivní tlustá koala. Koupil jsme si 1,5 listru RC coly s plánem vypít dneska jen maximálně půlku a zejtra ráno to dorazit... okay, už jsem za půlkou a plánuju jít spát tak v jednu... možná spát nepujdu, když to tak pozoruju.
Fíha, po tom co jsem tu nějakou dobu nebyl se tu cítím jak mimozemšťan
A pravděpodobně tu lidi ještě nějakou dobu nebudu, nevím jak dlouho, ale prostě... Nějak nemám náladu Ale budu sem asi nakukovat, a dál hrát Kobky.
Tak se Valte, mějte se dobře, a velebte sluníčko
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jo, no vidíte, ještě že jste mi to připomněli, bych málem zapomněl Nebudu vám to nějak vysvětlovat, ono je to dost komplikovaný, ale aspoň abyste měli špunta (tenhle výraz jsem právě vymslel... je to znát, co ?) tak Praise the Sun (s tím spojený tohle gesto: ) je něco jako Dark Souls meme
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Whirt: Cože ? Proč kdy kde co jak proč co jsem komu udělal já to nebyl?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.