Získal jsem M60
Nakonec ten kozí bossfight byl lehkej když mi došlo že sám sebe můžu hasit vodou
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Lol. Představte si čaroděje co umí každý destruktivní kouzlo co si umíte předstacit...
A pak tu představu zahoďte, páč když má v ruce M60 tak žádný kouzla nepotřebuje
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
To jo, ale být tebou, tak na ni tak nespoléhám, protože pak přijde chvíle v příběhu, kdy ti nebude stačit a ty budeš muset použít kouzla, který sis díky neustálému používání M60 nevyzkoušel
Vlastní zkušenost, heh ?
No já s ní hodlám udělat achi a pak ji zahodím, ale do tý doby z kouzel používám max. mrazivej paprsek na skřety v brnění, sám na sebe používám kamenný brnko a Time Warp
Možná bych používal i takový věci jako je ten ohnivej závan s parou nebo co ale to než nakombinuju tak se mi vyplatí je zabít M60kou
Tak bitva na zamrzlý řece byla děsně epic Sic jsem poprvý umřel páč jsem po nakombinování svého smrtícího ohnivého paprsku zmáčkl namísto krom pravýho tlačítka myši taky shift..
Tak Magicka mi připomíná Borderlands
Ty easter eggy to prostě zabíjej, zajímalo by mě jestli náhodou není každej dialog Easter egg a jen o některých nevím páč neznám to na co to odkazuje
Anyway, teď mě to toršku omrzelo, ale ta coop nabídka pořád platí
"It´s a trap!" Já z některých těch easter eggů pořád nemůžu
BTW jo 90% dialogů jsou easter eggy dokonce jsem na to viděl pár stránek, který se tím zabývali
A nebo ta jejich řeč Například v tý DLC misi či co to je s Vietnamem jak ti Cpt. Vlad dává rozkazy tak jedno ze slov co řekne je "Rambo" Ale pokud člověk neposlouchá tak mu to úplně ujde
Jinak, ta otravná víla fakt říká "If you die, I will hate you!" naschvál nebo to je překlep ? Ale ta mě sere, na Konci Světa se mě ptá jestli mě napadlo použít kouzla na nepřátele -_-
Tak můžem někdy dát
Ale varuju tě, vrchol mého kouzelnictví je že všechno poliju tou divnou hmotou, zapálím, zpomalím si čas, vezmu si dýmku a sleduju jak se upalujou za živa
Jen tak, já jsem si dneska namaloval při písemce na zadní stranu templáře, který hoří BURN THEM ALL!
Já si tím tenhle den takhle jen zpříjemňuji, že prostě "jé pátek 13." udělám is malinlu figurku/obrázek templáře a pro srandu a stupiditu lidí si ji zapálím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.