Mike - nenabúral si vtedy náhodou kvôli tomuto? http://www.apple....s/carplay/ Teraz som na to náhodou narazil, tak sa ťa teda spýtam či máš aj toto od apple
Upravil/a kissko384 dne 12.03.2014 20:38
Ďakujem za každú radu
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku
Ten film mě utvrdil i v tom, že Christoph Waltz je výjmečný herec a takových je velmi málo. Svou postavu hrál skvěle a uměl i přidat špetku humoru.
Jeho poslední scénka, teda hláška v tom filmu byla též celkem humorná.
Jediné co bych mohl vytknout je, že film obsahuje možná až příliš efektů (na můj vkus, k době ve které se film odehrává), jako třeba extra množství krve. Ale podivuhodně dobře to do toho filmu sedlo.
Upravil/a Diego dne 12.03.2014 21:03
kissko384 napsal:
Mike - nenabúral si vtedy náhodou kvôli tomuto? http://www.apple....s/carplay/ Teraz som na to náhodou narazil, tak sa ťa teda spýtam či máš aj toto od apple
Néééé To fakt né. Ale včera jsem si nainstaloval iOS 7.1 a je to naprosto boží... huhu, jsem z tho vyplesklej.
Diego napsal:
Jediné co bych mohl vytknout je, že film obsahuje možná až příliš efektů (na můj vkus, k době ve které se film odehrává), jako třeba extra množství krve. Ale podivuhodně dobře to do toho filmu sedlo.
No byl možná záměr režiséra hele, já jsem Djanga ještě neviděl .. ale on Tarantino je na tyhle věci trochu ulítlej... třeba u Auta zabiják ručně ničil pásku, aby dosáhl efektu starýho filmu
Hlavně - ta lidská krev se chovala opravdu nerealisticky...
Obvykle po průniku kulky např. hlavou většina krve vystříkne ve směru střelby (tudíž střelíš do čela, krev vystříkne v zátylku a udělá cákanec na stěně za obětí)...
Ale tady krev tryskala všude možně. Hotové gejzíry a krvopády...
Ale znovu opakuji - to by nebyl starej dobrej Quentin...
Nejvíc mě fascinovalo, jak na konci jedna střelená osoba odletěla naprosto jiným směrem, než měla, a to ještě značně přehnaně. Smálo se celé kino a přesně tak si to Tarantino přeje
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Nejvíc mě fascinovalo, jak na konci jedna střelená osoba odletěla naprosto jiným směrem, než měla, a to ještě značně přehnaně. Smálo se celé kino a přesně tak si to Tarantino přeje
Jo, no... On moc dobře ví, že diváci nejsou pitomci. Chce jen bavit a šokovat...
Vzpomínám si, jak tvrdil, že ho už nebaví, jak americká vláda zakazuje jeho filmy promítat...
(tuším, že se jednalo právě o Nespoutaného Djanga, který se zprvu nemohl v USA promítat. Krátce před jeho uvedením do kin totiž docházelo ke střelbám na školách, nebo tak něco...)
Hlavně, ten film tě vtáhne do děje, ale třeba právě i díky těm kontroverzním pasážím prostě pořád víš, že to je jen film Pořád lepší jak dokonalá "realita", která tě ale nijak neosloví
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.