Náhodou, já mám radši Lannistery než Starky i než Baratheony. Nejdřív sem je měl všechny za hajzly... ale vzhledem k postavám co znám ze seriálu:
Baratheoni:
Opilej král co se na nic nezmůže
Princátko
Chlap co je docela epic ale má tu ******** Rudou babu
Lannisteři:
Naše princátko
Jaimie... docela mě poslední dobou překvapil
Cersei - not bad, not good
Tywin - FUCK YEAH
Tyrion - FUCK YEAH JUNIOR
Ale jako tričko by se mi asi líbilo víc Baratehonský, nemám rád lvy a maj lepší heslo.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Hmm, tak jsem nakonec mamce sehnala Starky a tátovy kupuju Lannistery (mamka tvrdí, že jsou hajzlové, ale táta má prý rád jednu postavu od nich). A teď jsem se spolubydlící zeptala, ze kterého rodu je takovejten blonďatej hajzlík, co ho vždycky vidím na fotkách ze seriálu na trůně, a ona mi vysvětlila, že je homozygot v mutantních genech, ježto byl zplozen incestem, a projevuje se to na něm po mentální stránce Jak z toho už nemám bláznit, když musím genetiku poslouchat i večer když přijdu na kolej?
Kdo nehrál nic od BioWare, tak ať se snad ani neobtěžuje klikat, jen náhlá záplava informací
Pak daboval ještě hodně věcí v jiných hrách, ale toto mi přišlo takový nejzajmavější a jelikož Shep je jako pařez bez emocí, tak mě to fakt zaujalo
The end
Upravil/a Mopidu dne 10.12.2013 22:33
Někdy si říkám, jestli toho vím víc o lomu světla a světlu obecně, než nějaký fyzik... Vymyslet všechny stíny, lesky, atd. z hlavy je někdy tak náročné, že se nezačne kouřit jenom z hlavy, ale začíná chytat i ten papír
Lene: Trochu víc přemýšlej než něco napíšeš, když někdo před tebou položí takovou otázku, jakou položil.
Viz, tohle http://skyrim.4fa...ost_125910 (poslední dva příspěvky skryty)
Upravil/a Diego dne 10.12.2013 23:03
Whirt napsal:
Někdy si říkám, jestli toho vím víc o lomu světla a světlu obecně, než nějaký fyzik... Vymyslet všechny stíny, lesky, atd. z hlavy je někdy tak náročné, že se nezačne kouřit jenom z hlavy, ale začíná chytat i ten papír
Hmm, a chápeš díky kreslení i fotony z kvantového hlediska?
Tasemnice napsal:
Hmm, tak jsem nakonec mamce sehnala Starky a tátovy kupuju Lannistery (mamka tvrdí, že jsou hajzlové, ale táta má prý rád jednu postavu od nich). A teď jsem se spolubydlící zeptala, ze kterého rodu je takovejten blonďatej hajzlík, co ho vždycky vidím na fotkách ze seriálu na trůně, a ona mi vysvětlila, že je homozygot v mutantních genech, ježto byl zplozen incestem, a projevuje se to na něm po mentální stránce Jak z toho už nemám bláznit, když musím genetiku poslouchat i večer když přijdu na kolej?
Ten hajzlík jak říkáš je ofiko Baratheon, jako, jmenuje se tak (rodově), ale je opravdu až přespříliš čistokrevný Lannister.
Od Lannisterů je jeden borec - Tyrion (nebo jaxe to píše)…
Dá to ale pořádnou dřinu. Bohužel se to člověk nemůže naučit z učebnice, ale neustálým pozorováním okolí a zabere to spoustu času. Navíc si člověk, právě při anatomii vymýšlí zbrusu nové názvy pro věci, které medicína už dávno nazvala
Každopádně zrovna na moje pokroky v anatomii a pohybové kresbě nejsem pyšný. Já si dokážu vymyslet svoje vlastní potvory a věci, dát jim svoji vlastní anatomii, že vypadají nakonec jako živé, ale všechna tahle fantasie je na úkor anatomie člověka, která je základ a se kterou bojuju a vůbec se mi do ní nechce.
Nu což, každému jde i v tomhle oboru jen něco
Diego napsal:
Lene: Trochu víc přemýšlej než něco napíšeš, když někdo před tebou položí takovou otázku, jakou položil.
Viz, tohle http://skyrim.4fa...ost_125910 (poslední dva příspěvky skryty)
aha tak když jsem to začal psát tak tam ještě ten příspěvek nebyl
tak to se ale moc omlouvám a příště si to asi zkontroluji 2* než začnu psát
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.