Tak jsem až doteď seděla na školním jarmarku s kamarádkama a za stánkem a nakonec to vyšlo dobře, mám 163 Kč
Teda, vzhledem k tomu že se prodávaly hlavně moji vyrobení plyšáci bych měla dostat 245 (každý stál 35), ale dobře, ať jsou všichni šťastní
Naga: No vidíš, na medovinu jsem zapomněl, já hlupák ! Já whiskey ještě nikdy nepil ale jinak to mám dost podobný: Pivo, vodka, ty vaše moravský pálenky, medovina
Teda moravskou pálenku jsem měl jenom jednou ale byla dobrá
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Tak jsem až doteď seděla na školním jarmarku s kamarádkama a za stánkem a nakonec to vyšlo dobře, mám 163 Kč
Teda, vzhledem k tomu že se prodávaly hlavně moji vyrobení plyšáci bych měla dostat 245 (každý stál 35), ale dobře, ať jsou všichni šťastní
O tom vím, posledních pár dní se o tom píše. Ale prý to je teprve v alpha-verzi a výrobci módu dodělávaj svět a podobně. Ikdyž už se můžete zkusit prohánět po morru s novou grafikou, ale nebudou tam NPC, žádná interakce s prostředím, atd... Já počítám s vypuštěním tohoto módu do světa někdy na jaře.
Upravil/a Diego dne 09.12.2013 20:12
Nemohl jsem se rozhodnout jestli koupit knížku nebo Dark Souls. Tak jsem udělal kompromis.
Kompromis normálního člověka by v mém případě byl "Koupím si Elronda." (třetí položka a fakt pěkná figurka, už od dětství mám Aragorna, ale ten už je rozbitej a pak mám ještě v pořádku Boromira v plátěný )
Můj kompromis vypadá takto "Koupím si Elronda A Dark Souls."
Miluju svoje kompromisy
Nemůžu se Dark Souls dočkat. Podle toho co jsem četl to NENÍ hra pro mě. Ale stejně se jí nemůžu dočkat
Už jenom ten hlavní hrdina je epic Dokonce jsem ho dal nejvyšší post v žebříčku BADASSečnosti Videoherních postav (2. je Isaac Clarke, 3. Garrus Vakarian, 4. Adam Jensen, 5. Všechno z Borderlands... dál by asi byl Geralt, ale nevím, já dělám jen TOP 5ky )
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Dyť to ani hlavního hrdinu pořádně nemá, je to RPG, takže si ho sám vytvoříš, nevíš, jestli bude badass podle mě, by tvůj měříček badassnosti měl vypadat takhle:
1) Adam Jensen + půlka NPC z Borderlands (Měříme Baddasnost, c'mon, Jensen je kyborg v černým kabátu ), 2) Garrus Vakarian (dala bych sem Isaaca, ale pak mi došlo že není badass.... je epic a šikovnej, ale ne badass Garrus byl batman, to je rozdíl ), 3) ta druhá půlka NPC z Borderlands... toto myslím stačí
Look at him.
Look at his comrade from Dark Souls II (počítám je oba na stejnej post).
Look at Dark Souls.
Look at review for Dark Souls.
Look at some trailers.
Look at him again.
Look at his wallpapers.
Look at YouTube comments for Dark Souls.
Look at his comrade from DSII again.
Look at him again.
Look at me and say to my eyes he is not badass
No... Adam by asi překonal Garra, to máš pravdu Isaac Clarke a není badass ? Uvidíme jestli to budeš říkat až projedeš celou Dead Space sérii
A to nám dává Borderlands NPCčka (ale počítám tam všechno, takže i zbraně a autíčka ) do jedný položky
Upravil/a BadWolf dne 09.12.2013 20:33
BW: Mě se Dark Souls moc nelíbí, nejvíc badass je prostě Adam Jensen a Isaac není badass, je rozdíl mezi bytím epic a badass, třeba paragon Shep je epic, kdežto renegade Shep je badass...a Isaac není badass, je to údržbář ze kterýho si život asi dělá...srandu
Len se tu tváří jak odborník na destiláty, ale zajímalo by mě, jestli by vůbec poznal whisky, kdybych mu předložila jednu skleničku s ní a jednu s obarveným lihem odlitým z nějakého válce s naloženým zviřátkem
Rozhodla jsem se bráškovi doplnit vzdělání, tak jsem mu pustila Pár Pařmenů. Sama jsem to viděla znovu po asi 5 letech a překvapilo mě, kolik hlášek jsem zapomněla.. Třeba moje oblíbené "Takový chytrý člověk a snaží se otevřít graffiti na zdi."
Hele Whiskey jsme náhodou měl, Vodku též, potom ještě víno, pivo, zelenou a podobné destilát a k tomu pálenku domácí
A to o mi nejvíce zachutnalo byla Whiskey, měl jsem zatím jen Passporta a Grantse
Kolegové, kvůli ruštině nemám čas to tu teď číst, ale při odpočinkové prokrastinaci jsem narazil na toto - něco pro fandy seriálu Game of Thrones. Nebojte, ŽÁDNÝ SPOILER TO NENÍ!!!
Zdalipak poznáte tohoto sympaťáka...
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.