Ligos napsal:
Fíha, taky někdy míváte dny, kdy se všechno prostě jen s.re a jeden průšvih se kupí na druhý...? A pak už jen chcete zalízt do nějaký díry (v mým případě do garsonky) a čekat, až se ta smůla na vás přestane lepit?
Myslíš třeba jako dneska ???
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ligos napsal:
Fíha, taky někdy míváte dny, kdy se všechno prostě jen s.re a jeden průšvih se kupí na druhý...? A pak už jen chcete zalízt do nějaký díry (v mým případě do garsonky) a čekat, až se ta smůla na vás přestane lepit?
Jako že dneska zrovna máš takovej den, nebo že jako já mám dneska takovej den? Anebo oba máme takovej den? A nebo ty jen částečně a já zcela či ty zcela a já úplně? Nebo ty oproti mě zcela a já částečně?
Ligos napsal:
Jako že dneska zrovna máš takovej den, nebo že jako já mám dneska takovej den? Anebo oba máme takovej den? A nebo ty jen částečně a já zcela či ty zcela a já úplně? Nebo ty oproti mě zcela a já částečně?
No nevím jak ty, ale já mám den blbec, jak se říká, takže úplně na hov*o ..... doufám, že odchodem z práce to už konečně pomine..... protože doteď, co se mohlo podělat se podělalo a to co nemohlo, se o to alespoň pokusilo ....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
No nevím jak ty, ale já mám den blbec, jak se říká, takže úplně na hov*o ..... doufám, že odchodem z práce to už konečně pomine..... protože doteď, co se mohlo podělat se podělalo a to co nemohlo, se o to alespoň pokusilo ....
@Ligos: Stává se, ale díky bohům už to tak dlouho u mě nebylo. O to krásnější jsou pak zase dny, kdy vše vychází. Ale jak se tak koukám kolem sebe, obecná rovnice je, že s věkem ty krásné dny ubývají... Inu, život.
@Tasi: Uvědomělá to samička! Tak se mi to líbí
@4FAN: Další jízda z autoškoly za mnou. Podstatně lepší než ta první. Je to super. Jdu se hned kouknout, jestli tam náhodou není čas ještě ve středu, abych si co nejdřív mohl zajezdit znovu. Hrozně mě to baví a teď mě začíná fakt mrzet, že nemáme auto.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Pořád som nenapsal seminárku... doufám že se mi to tentokrát do termínu povede
Anyway, lidi, mám si k Vánocům krom Anthology koupit knížku co mě zaujala (Mráz a Hry... když říkaj v pevnosti že je tam císař co se vyrovná Emhyrovi ) a nebo Dark Souls?
Wait, teď si uvědomuju kde jsem. Že já se ptám, Dark Souls it is , right ?
Nebo máte jinej názor ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Téma je něco na způsob nejsilnějšcíh míst německého osídlení před odsunem... nebo tak něco.
Zní to docela lechce, ale já ti nedokážu napsat seminárku i kdyby byla na to nejprimitivnější téma.
Ale ty z češtiny mi jdou a bavěj mě, to je zajímavý...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Souhlasím. Taky to teď chci vědět. Mimochodem, co je to za blbý zvyk, přijít na internetové fórum (ne na CHAT, ale na FÓRUM!), zeptat se, jestli tam někdo je a tvrdit, že mu chci něco říct. To už to tam můžu rovnou napsat, ne? Od toho je to fórum. Lene, Lene, LOGIKA
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
ok Tak ta první je, že ta schůzka ve čtvrtek se ruší (to ja ta dobrá) a ta druhá, že se to nějak semlelo vzali jsme to rychleji a bohužel si nemůžu dovolit umřít
Upravil/a Leneren dne 09.12.2013 18:32
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.