Záběr na cihlovou zeď, reportér do zdi plácá dlaní a říká takovým tím supervážným hlasem s chytrým výrazem ve tváři: "Stodola se během dvou měsíců prakticky nezměnila..."
Ligos napsal:
Haha, ve zprávách na Nově reportéři zase perlí!
Záběr na cihlovou zeď, reportér do zdi plácá dlaní a říká takovým tím supervážným hlasem s chytrým výrazem ve tváři: "Stodola se během dvou měsíců prakticky nezměnila..."
Ona celá TV dost perlí a ne jen zprávy, třeba reklama co dvacet minut ve filmu. Pak se na to nedá dívat... a taky se na TV, krom fotbalu, nedívám.
Leneren napsal:
Hele dal bych ti její číslo, protože pochybuji, že by jsi pro ni byl atraktivnější než já, ale kdyby se dozvěděla, že její číslo rozdávám na potkání......
Když sudičky rozdávaly sebekritiku, tebe nějak minuly, co?
Naga: Mám to vyluštěný a myslím, že to tak přesně bude
Nene
Já jsem náhodou sebekritický až moc! a taky hrozně skromný
no nejsem já to, ale úžasná osobnost?!
@Ligos: To víš...
@Diego:Já televizi nezapnul ani neviděl poslední 3 měsíce
To já na svou telku koukám zrovna teď zmínila jsem že je 3D? A chytám na ní internet? A můžu koukat na YT? A že je jen asi centimetr tlustá a má obří úhlopříčku? Jooo, v naší rodině zatím nejlíp utracených dvacet tisíc
My ji zapínáme jen proto abysme si na ní pustili rozšířený verze Hobita/LotRa
Rozšířený verze LotRa jsem viděl stokrát a pořád mě to baví
(Hobita zatím jen dvacekrát )
(teda pokud těch 100krát jenom pokud to vydělím 100, nechtěj se mi psát tak velký čísla )
Mop: Taky mám jeden díl ale ještě jsem ho nečetl
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak si zapisuju předměty na další semestr a vypadá to, že bude bezvadný, samá pitva a terénní exkurze A jeden předmět týkající se muzejních sbírek, to bude super
Upravil/a Tasemnice dne 09.12.2013 14:19
Fíha, taky někdy míváte dny, kdy se všechno prostě jen s.re a jeden průšvih se kupí na druhý...? A pak už jen chcete zalízt do nějaký díry (v mým případě do garsonky) a čekat, až se ta smůla na vás přestane lepit?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.