Tak.. dneska máme 2.1. 2015 další úžasný rok je za námi. Tento bude snad ještě úžasnější (po pravdě na tom roce 2014 byl asi nejeepičtější ten Silvestr , ale i další věci bych našel).
Za to dobu co jsem tu odtud odešlo mnoho členů.. a mnoho jich také přišlo. Ale tak trochu jsem se rozhodl zavzpomínat i na ty co mi zde chybí a je škoda, že už je tu i na chatu nevídám. Někteří odešli kvůli nejrůznějším hádkám a někteří.. i z jiných důvodu.
Tak mě napadlo, že bychom si na ně mohli zavzpomínat Kdo z těch co odešli vám tu / na chatu chybí nejvíce ?
Nikdo. Na všechny jsem zapomněl.
Pamatuju si trochu akorát Norbiho, který hrál CTŽ a co jsem slyšel, tak odešel po nějakém nedorozumění.
...Tak jsem si teďko raději zobrazil má stará vlákna a objevil jsem dalšího na kterého bych málem zapomněl: Viviho
Jinak už asi nikdo
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Aur: Chell a Norbi, kde jsou sakra Chell a Norbi :/
Jinak jsem dohrála Dragon Age 2. Ne tak zupa jako Origins, ale přesto awesome, dalo mi to zase jinej pohled na svět Thedasu (takovej temnější) a Anderse (fuck you, Andersi ) a můžu to vřele doporučit (pokud vám nevadí že máte asi 5 lokací ve kterých se všechno odehrává a musíte se vracet znova a znova a znova a znova)
No ono bylo zvláštní že to nemělo s "Dragon Age" jako takovou vůbec nic společnýho jako příběh z toho universa to bylo docela fajn, ale tak pod názvem Dragon Age by mělo být něco o "Dragon Age" jestli mě chápete
Ale líbilo se mi jak předělali Companiony, přišli mi takoví živější
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
hRDLA: to mi povídej, Fenris měl permanentně leginy. nemůžu brát vážně clapa co má leginy, jako by si nasadil rybano a už nic přez to
Eště mě malinko vadilo že většina lokací vypadala stejně, všechno jednotvárný, šedý, vím že je to jedno město a dřív otročí trh, ale opravdu, jediná věc co mě zaujala byla ta socha v docích. Jediná věc.
Na druhou stranu bossfight byl moooc pěknej, ty sochy mě i docela děsily jak se kymácely
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.