Mopidu napsal:
Mett: Smrt se týká všech co mě kdy nějak hluboce urazí nebo souhlasí s někým kdo mě hluboce urazil seznam se s mým kamarádem
Jéééé takže v kolik mě navštívíš Bude to pomalá smrt nebo rychlá
(radši bych tu pomalou abych si to mohl užít )
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
@Len: O tom nepochybuji. Proto jsem se na to taky neptal. Ptal jsem se, KDO to je
@EldeR: Na chlapovi v kuchyni nic zas tak zvláštního není. Na Starším v županu a bez xichtu v kuchyni, jak dělá cukroví, už jo
@Tasi, EldeR: Tak to já mám kapra moc rád. Takový kapří řízek s bramborovým salátem, to je prostě dobrota
@Mopi: Ten notýsek jsem vždycky chtěl, je to děsně cool. A díky internetu to u nás už i zná dost mladých, tak by to i možná leckdo pochopil. I když u nás v Ostravě...
@4FAN: Napsal bych ještě něco, ale musím rychle na velkou!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Len: Ne, ne, mně to pomohlo celkem dost. Její telefonní číslo je...
Natálčino číslo
@BW: Od kdy jako? To beztak vymyslel Špaček.
Hele dal bych ti její číslo, protože pochybuji, že by jsi pro ni byl atraktivnější než já, ale kdyby se dozvěděla, že její číslo rozdávám na potkání......
Leneren napsal:
Hele dal bych ti její číslo, protože pochybuji, že by jsi pro ni byl atraktivnější než já, ale kdyby se dozvěděla, že její číslo rozdávám na potkání......
Když sudičky rozdávaly sebekritiku, tebe nějak minuly, co?
Naga: Mám to vyluštěný a myslím, že to tak přesně bude
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.