Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
matthew074 napsal:
Jen to tu nechávám, aby si to LordeS, Lord Rade, Aurelius a Škorpion při případné návštěvě tohoto tématu přečetli
_______________________________________________________________________________________________________
S novým rokem končím ve všech hrách kterých jsem se na fóru zúčastnil od Hrozby po Věk Vzestupu. Tato zpráva bude po obeznámení všech tvůrců těchto webových her smazána. Děkuji
Týý vole, to seš teda dobrej pra*urák a já se ti tak sral s připravovaným příběhem (dělanej přímo na tebe a měl plně vozkoušet tvůj herní charakter )
I když...uznávám, dlouho jsem na fórku nebyl a tím pádem ani nic nenapsal...
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
matthew074 napsal:
Jen to tu nechávám, aby si to LordeS, Lord Rade, Aurelius a Škorpion při případné návštěvě tohoto tématu přečetli
_______________________________________________________________________________________________________
S novým rokem končím ve všech hrách kterých jsem se na fóru zúčastnil od Hrozby po Věk Vzestupu. Tato zpráva bude po obeznámení všech tvůrců těchto webových her smazána. Děkuji
Týý vole, to seš teda dobrej pra*urák a já se ti tak sral s připravovaným příběhem (dělanej přímo na tebe a měl plně vozkoušet tvůj herní charakter )
Tak pořád to můžu dokončit, aby to nepřišlo vniveč.
Nečekal jsem že moje ukončení činnosti v kobkách bude mít takové dopady teda.
Boing
matthew074 napsal:
Tak pořád to můžu dokončit, aby to nepřišlo vniveč.
Nečekal jsem že moje ukončení činnosti v kobkách bude mít takové dopady teda.
Pro mě jsi už skončil
Est Sularus Oth Mithas
Jo. Mě to sralo vždycky. Protože hráč si s tím prostě sekne a pak se kvůli němu musí překopat celá hra. Teď ti budu muset vymyslet nějakou smrt v době, kdy je na ni brzo. To je jako kdyby sis řekl, že náhle přestaneš chodit do školky. (Ok. tohle je už přehnané, ale snad jsi to už pochopil.) Holt musíš nést následky svého vysrání. Ale nutno říct, že jsi jeden z těch lepších. Třeba takový Tonda se na hru vysral, nic mi neřekl a nereagoval na mé otázky.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Jo to chápu. Neměl jsem to takhle seknout, ale pokuď to tak vadí tak se v klidu můžu dohrát do doby kdy bude mé odstranění "pohodlné" jen bych s tím už chtěl skončit jednou. Kdybych věděl že vás to tak naštve promyslel bych si to teda líp mno .
Jako mě fakt nenapadlo že to třeba LordeSe takhle nasere. Bylo to jako tak nějak : "No odejdu stejně nad tím mávnou rukou a pojedou dál." Noo tak nic teda Každopádně jestli se vám to nechce předělávat dohraju to pokud ne tak už nic nenadělám.
Edit : Jen jsem chtěl dodat, že to ukončení nemá nic společnýho s tím že by mě to hraní nebavilo naopak, ale už mě přišlo že je třeba skončit.
Upravil/a matthew074 dne 30.12.2014 20:45
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.