Mopi: to máš dobrý ... já si tohle nemůžu dovolit, páč je pořád spousta smysluplnějších, nebo spíš důležitějších věcí, co můžu s penězma udělat.
Upravil/a EldeR dne 06.03.2014 14:51
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Jako za co to utrácíš, když jste dva, z toho jsitě slečna má taky příjem a nemáte děcka?
Slečna má sice vysokou školu, ale už skoro 3 roky je bez práce, nehledě k tomu, že platím hypotéku a další a další a další. Ber to tak, že jenom za to, že bydlím a věci s tím spojený platím skoro 12000 měsíčně a to mám 1+1... a pak máš ještě jídlo, auto a podobný věci, za který utratím v podstatě ten zbytek..... Já myslel, že jako student ekonomky si tohle dokážeš sesumírovat, nebo že o tom máš nějaký povědomí
.
No samozřejmě, že o tom nějaký povědomí mám. Jen mě teda nenapadlo, že někde na periferii Hradce (nebo snad v centru?) se platí takový pálka za bydlení (vč. energií)...
LTM je hodně drahý město, snad nejdražší právě tady na Ústecku, oproti těm "sociálnějším" (s vysokým podílem Romů - tady je vyloženě Romský jeden, dva paneláky v jedné ulici...) jako je třeba Most, či Chomutov, ale prostě i tady je garsonka, nebo 1+1 za 8, nebo 9 000 Kč...
Miku nejsem na periferii, ani v centru, ale tyhle náklady mám kvůli hypotéce. Bez hypotéky mám za bydlení 4000 Kč a to je Hradec tuším třetí nejdražší město na bydlení v republice
.
hRDLo, že klesneš takhle hluboko, to jsem si opravdu nemyslel. Dost jsem si toho teď pročetl a neskutečně jsi mě zklamal. Je mi líto, že se z kluka, kterého jsem tady na fóru předtím vždycky rád viděl, musel stát někdo takový. Jen jsem ti to chtěl napsat, poněvadž mě to opravdu, opravdu zklamalo
@Tasi: Áha... No my zase jdeme v sobotu večer do Státní opery na Čajkovského Šípkovou Růženku, takže to asi nepůjde... A přes den budu zasekaný na tom tlumočnickém semináři, kvůli kterému tam vlastně jedu, takže asi nic... Třeba se někde náhodou potkáme na ulici. Jak vypadáš?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Neboj. Já jakožto strážce zákona jsem ho na chatu již zastřelil a pro jistotu odpálil dynamitem. (Sice jsem při tý příležitosti nejdřív zastřelil Aureliuse a Scorpiona, ale ti nikomu scházet nebudou.)
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.