Jenže já je nemůžu ani prodat, prá proto že jsem si nekoupil žádnou hru
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No...tak to máš blbý, no já si koupila většinu co mám, jmenovitě: BL2, DE:HR, Portal 2, Trine 2, AC, DE:HR:ML, Don't starve, Papers Please, Portal, Two Worlds 2....aaaa když nepočítám Humble Bundle tak to bude všechno.... fuuu, mám strašně moc sequelů
Upravil/a Mopidu dne 07.12.2013 12:49
Nejdřív jsme si říkal "Hej, hustá hra, ta grafika je boží, sic to asi bude trošičku o ničem ale..." a pak "Oh, !@#%§, to hrát nemůžu, bych se posral strachy"
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No, Don't Starve mě moc nebavilo, tohle by mohlo, ale říkám, děsně bych se bál
Whirt: Já jsem zase ráda za každý dobrý tip na četbu, ale jak jsem říkala, jsem na tom teď zoufale.
Dneska mě přepadla úplně šílená touha zahrát si Skyrim (asi za to může ten sníh), ale je mi jasný, že jakmile bych si ho zapla, přepadne mě opět závislost a všechno to, na čem jsem doteď pracovala, bude v háji
Tasemnice napsal:
Whirt: Já jsem zase ráda za každý dobrý tip na četbu, ale jak jsem říkala, jsem na tom teď zoufale.
Dneska mě přepadla úplně šílená touha zahrát si Skyrim (asi za to může ten sníh), ale je mi jasný, že jakmile bych si ho zapla, přepadne mě opět závislost a všechno to, na čem jsem doteď pracovala, bude v háji
Jen se tomu poddej..... chceš to jak narkoman svoji dávku ...představ si ty endorfiny, jak ti proudí žilami a navozují pocit štěstí a pohody ..... Skyrim tě potřebuje.....jenom chvilku ... nebo celý den.....týden ....měsíc ....rok....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
Jen se tomu poddej..... chceš to jak narkoman svoji dávku ...představ si ty endorfiny, jak ti proudí žilami a navozují pocit štěstí a pohody ..... Skyrim tě potřebuje.....jenom chvilku ... nebo celý den.....týden ....měsíc ....rok....
Takže tady je plán: přepíšu článek o všenkách, pak si za odměnu pustím Skyrim, za týden neudělám zkoušku a až tě někdy potkám osobně, přetáhnu tě něčím po hlavě
Díky Skyrimu můžu v zimě chodit bez bundy, dycky si říkám "Nordové v tomhle počasí ještě nosí krátký rukávy" a nakonec mi nikdy není zima a ještě mi není zima díky knížce Mezi zlatokopy od jacka Londona, kde Smoke za vichřic hledal zlato na Yukonu....tu knihu si někdy znova přečtu
BTW
teď jsem našla trailer na Deus Ex: Human Revolution: Director's cut (to je kurňá dlouej název i delší jak Deus Ex: Human Revolution: Missing Link ) a podle toho traileru opravili a přidali všechno co se mi nelíbilo nebo co jsem chtěla! Už je to tu tak dlouho......a já to ještě nemám....
Upravil/a Mopidu dne 07.12.2013 14:29
...Dneska mě přepadla úplně šílená touha zahrát si Skyrim (asi za to může ten sníh), ale je mi jasný, že jakmile bych si ho zapla, přepadne mě opět závislost a všechno to, na čem jsem doteď pracovala, bude v háji
To mě naopak při pohledu z okna ta touha přešla. Spíš mám sto chutí si zahrát Risen, nebo Risen 2. Tropické prostředí mě aspoň duševně zahřeje...
Diego: To chce čas od času pročistit Já teď taky všechno vyházím a nahraju si tam jenom ty mody, které jsou dost důležité na to, abych si na ně vzpomněla
Jestli se k tomu tedy dostanu, teď koukám, že ty všenky budu dost možná dělat do noci
Ligos: My tu máme tak krásný bílý měkký sníh, je to moc hezký Tropů si užiju ve škole až až
Ale tak za dva měsíce mě bude ta zima taky už štvát.. a až začne v červnu vylézat léto, půjdu se před ním schovat na severní Island (Do Thajska pojedu zase v zimě, pár let tímhle stylem a budu totálně zmatená co že je vlastně za období )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.