Nová šance! Nábor!
Zaujala vás naše hra? Tak jsem se rozhodl dát možnost, těm kteří by se chtěli nově přidat. Pokud vás bude víc, mohu svořit rovnou i nový tým! Vše máte stále vysvětleno na první stránce. zde: http://skyrim.4fa...ad_id=3552
Mimochodem: Naše hra už není oblíbená Je mi to jedno, ale to pravidlo mi přijde zbytečný, protože jsem se nesnažil mít co nejvíc příspěvků, ale o to aby to bylo kvalitní. A ostatní hry k tomuhle mají ještě víc daleko, protože se hrají jen čas od času..
DŮLEŽITÉ: Takže protože je nyní aktivní pouze jeden celý tým a ostatní mají nějaké dlouhotrvající problémy, nebo jsou líní, tak nevím jestli tohle má cenu. Pokud nechcete hrát -řekněte. Pokud chcete hrát - hrajte. A pokud se nedáte jako tým do kopy, tak můžu týmy nově rozdělit. Hlavně se rozhodněte.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Aktualizoval jsem statistiky o některé údaje. Až budu mít opravený notebook, tak tam přidám další. Třeba tam ještě není započítáno Thomasovo vyřádění na gangu.
Jinak oznamuji, že povídka CTŽ může začít vznikat během párt týdnů. Zatím nejspíš bude jen o Pátračích, protože ještě nevím jak to bude s ostatníma.
tak to vypadá, že je naše hra u konce. Nebudu trápit jediného hráče - nagu aby hrál sám. Škoda, že jsme to nedohráli, chtěl jsem z toho nějak sepsat příběh.
Tak já klidně budu hrát dál, no, ale v jednom člověku to asi už s tím, jak se to rozjelo, nemá smysl, to je fakt. Škoda, no. Ale díky, Rade, bylo to super!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Upozornění: Na žádost nejmennovaného lenerena umožňuji oživení CTŽ. Jestli se tu najde někdo, kdo by měl na hraní čas a měl chuť se nechat sežrat zombíkama, tak ať dá vědět. Také dávám na vědomí, že již brzy může vzniknout CTŽ povídka. Takže zdali chcete být hrdiny onoho díla, tak se určitě přidejte. S pozdravem nejoblíbenější člen zdejšího 4fanu. - Lord Rade
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.