nagasadowcz napsal:
@Diego: Na Masterech měli senzační tříhodinovou show. Prostě bezchybné. Nejvíc potěšilo, že zahráli kompletně skladbu "The Seven Angels", což byl opravdu setsakramentský výkon!
Jejich skladby jsou naprosto výborné! Navíc, v práci dokáží pořádně povzbudit.
@Diego: The Seven Angels jsem vždy poslouchal před testy na střední. A i když jsem je totálně pos*al, měl jsem pocit, že je to prostě správně + OST z Mass Effectu.
Upravil/a nagasadowcz dne 07.08.2013 23:23
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Mike: Já se přiznám, že LP jsem nikdy kdovíjak nefandil, a když už se našlo něco, co mě zaujalo, nikdy to nebylo CZ. Takže LP mě sice nechávají chladným (sic oceňuji LordeSovu práci a jsem za ni rád), ale jeho hudební vkus mě oslovuje.
EDIT: Nirvánka je taky Mike.
Upravil/a nagasadowcz dne 07.08.2013 23:34
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mett: pfff
Za koalu vděčím Nagovi, za Nirvánku jedné spolužačce ze základky, za In Extréémo Diégovi a Gothicu a za Chytrého Lišáka Ligosi Spravedlivému!
To víš Lorde, o tom tu rozhoduju já. Na koho ukážu, ten je. Milostivě jsem ukázal na sebe (několikrát) (a proto jsem tak neskonale AWESOME a nejúžasnější koala na tomhle fóru) a na několik málo dalších zde (a opět i na sebe) a nyní i na tebe (ano vím, jsem Boží, netřeba děkovat a líbat spodní tlapky), takže to je důvod, že jsi slavný (sice méně než já, ale co už, to je hold můj AWESOME úděl.) Plesk, koala dožbleptala.
Mike napsal:
To víš Lorde, o tom tu rozhoduju já. Na koho ukážu, ten je. Milostivě jsem ukázal na sebe (několikrát) (a proto jsem tak neskonale AWESOME a nejúžasnější koala na tomhle fóru) a na několik málo dalších zde (a opět i na sebe) a nyní i na tebe (ano vím, jsem Boží, netřeba děkovat a líbat spodní tlapky), takže to je důvod, že jsi slavný (sice méně než já, ale co už, to je hold můj AWESOME úděl.) Plesk, koala dožbleptala.
Právě jsem objevil novou kapelu díky předělávce slavného hitu Kim Wilde - Kids in America. A díky tomu mám novou oblíbenou zpěvačku. Ten hlas je... bohové, odpusťte, ale ani naše koala a já dohromady + ještě Whirt nejsme tak AWESOME jako ten hlas! A ještě k tomu hraje na kytaru, je taková... hmmmmmm... Prostě, pokud při poslechu dostane erekci, všechno je v pořádku
Mike napsal:
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.