Nago, já to myslel jako fťyp.
(ale zároveň je to realita)
Nere, jojo, ale v Ostravě a v podstatě se bude jednat o to, že já donutím Nagouše koukat na film Král tančí a on mě na nějaký jeho šílený horory. (ani nechtěj vědět, co on má běžně na ploše )
Sice vám přijde, že s tím furt otravuju, ale za pár dní odlétam na dovolenou a vrátím se až v polovině září. Takže pak na domlouvání nebude moc času.
předběžně domluvený termín je 19-21.9. někde ve středních čechách, buď něco z postovaných lokalit nebo něco nového - ale furt záleží na poču zůčastněných, abychom se vešli nebo ať se neplatí zbytečně moc navíc. Počítejte tak kolem 500,- za celý víkend. Plus nějaké žraso apod.
Jestli mám něco dolouvat, tak potřebuju vyjádření těch, co mají zájem. Ať podle toho můžeme vybírat lokalitu.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tady jde o to, že lidi nejsou schopni se vyjádřit. Téměř nikdo se neozval, zda chce jet, nebo nechce.... Nebudeme přece nikoho nutit ale pak se může stát, milý soudruhu uživateli, že tvé působení na fóru brzy skončí.......
A dík za info Nago
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Škoda, že nic takovýho nevznikne Představte si to... Pouštěl bych u toho stejný playlist, jako dnes a všichni byste mi své nadšení mohli vyřídit přímo do očí <3
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.