Whirt napsal:
No nic... Radši tuhle kapitolu přeskočíme Shoggot se tu už řeší dost dlouho.
Tak jaký je nový byt/dům/pronájem/cokoliv
Vcelku překvapivě dobrý, pronájem. V zimě bude paráda sednout si ke kachlovým kamnům, popřípadě si u toho zapálit cigaretu. Velká zahrada, pejsci se mohou prohánět jak chtějí, jen nevím jak ty sousedovi ovce a kozy vydrží dlouho naživu, máme totiž dva lovecké psy a ti rádi loví.
Whirt napsal:
Vcelku překvapivě dobrý, pronájem. V zimě bude paráda sednout si ke kachlovým kamnům, popřípadě si u toho zapálit cigaretu. Velká zahrada, pejsci se mohou prohánět jak chtějí, jen nevím jak ty sousedovi ovce a kozy vydrží dlouho naživu, máme totiž dva lovecké psy a ti rádi loví.
Tak hlavně že to dopadlo dobře a poměrně rychle se to vyřešilo
Taky máme psy... Ale ty loví jenom myši
Upravil/a Whirt dne 07.11.2012 22:47
Whirt napsal:
Tak hlavně že to dopadlo dobře a poměrně rychle se to vyřešilo
Taky máme psy... Ale ty loví jenom myši
Myši loví náš jednookej(pirát!) kocour, starej, ale má tuhý kořínek, naštěstí.
hRDLA napsal:
Naga, jak se jmenovala ta skupina, co jsi tuhle házel na chat? Ta švýcarská.
Pozdě a zbytečně, ale přece si to neodpustím: ELUVEITIE
Lord Rade napsal:
Pojďme si všichni koupit nové SCORE! Je tam ta Hra o trůny, Legendary (což je nějaká střílečka nějakejch mutantů) a nějaký další hry navíc. I já si po nějaké době to Score kouím.
Ano, ano, zítra se pro něho chystám.
MortuusDominus napsal:
Ah, Shoggote, vysvětli mi, proč si takovej DEBIL. začni tím jak je to logické a svými odbornými terminy mi to objasni. ( a drž se prosím mé otázky mířené tobě - rád věci převracíš a zaměňuješ )
To je tak inteligentní ženská!
Ahoj Diego a Macraschleyi!
Upravil/a nagasadowcz dne 08.11.2012 02:51
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
EldeR napsal:
Sodoma Gomora ... tohle fórum se stává útočištěm sebestřených intelektuálů s honosnou mluvou .... a já si naivně myslel, že to je fórum herní.
EldeR napsal:
Sodoma Gomora ... tohle fórum se stává útočištěm sebestřených intelektuálů s honosnou mluvou .... a já si naivně myslel, že to je fórum herní.
Je morálně nerentabilní a zcela irelevantní, abychom o tom dále polemizovali...
(Ha, dostal jsem vás! Já takhle totiž normálně, nemluvím, doufám, že to víte!)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.