Tak jsem zjistil, že jsem udělal pár pitomostí a rozhodl jsem se pro novou postavu v DA. Je to trpaslík (páč se mi nechtěl znovu hrát člověk), takže bohůmžel žádná Morrigan () ale aspoň jsem... no, trpaslík
Azaghal Aeducan
Azaghal Aeducan
Just Royal things
I'm fabulous
Prej že jenom Warrioři, Mop. Já hraju Rogue a kolik už jsem useknul hlav nebo cool probodal nepřátel!
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
V cajku čéče, ja to bral jako prdel, protože Radan je pěkně blbý jméno žádného neznám, vy ano?
Znám akorát příjmení Skočdopole, Nejezchleba a Nechtychipsy
Upravil/a LordeS dne 15.12.2014 18:00
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LordeS napsal:
V cajku čéče, ja to bral jako prdel, protože Radan je pěkně blbý jméno žádného neznám, vy ano?
Znám akorát příjmení Skočdopole, Nejezchleba a Nechtychipsy
Sedí
Já navíc nechápu, proč si na to lidi nestěžovali když to Jackson oznámil Co znám tak všichni co jsem se ptal byli nadšení, že uviděj tři filmy. Pak výjde první, z nějakýho důvodu to spoustu lidí sere a jako důvod udávaj tohle To že to je natažený neberu, protože to natažený není). No lidi prostě... #becomeadwarf
Whirt: CG!
Upravil/a BadWolf dne 16.12.2014 03:05
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mop: No to je asi pravda, ale Pán Prstenů na tom s tímhle taky nebyl moc valně
Já netvrdím že je Hobit lepší, nedá se to porovnávat, ale...
"Sequels are the worst" people everywhere. Pokud víš jak to myslím (nějak mě pro to nenapadl termín ).
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No mě taky ne. Když se to tak vezme, tak většina filmů bez předlohy jsou děsný béčka, nebo céčka. Ty s knižní předlohou jsou zase většinou úspěšný. Ale to je už o domluvě mezi režisérem a pisatelem.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
BW: Mi připomínáš, že bych měl konečně dohrát DA
Whirt: Za uctívání mocného Lorda Gabena tě začínám respektovat
Dnes v zápalu hledání největších blbostí na netu... jsem narazil na fakt extrémní blbost! http://www.univer...ult_cz.htm
Doporučuji si vše důkladně pročíst, nýbrž to fakt ukazuje, že lidská blbost je nekonečná.
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
METTALIC napsal:
Dnes v zápalu hledání největších blbostí na netu... jsem narazil na fakt extrémní blbost! http://www.univer...ult_cz.htm
Doporučuji si vše důkladně pročíst, nýbrž to fakt ukazuje, že lidská blbost je nekonečná.
Co na to říct prostě : "Jsou mezi námi." *následuje znělka z Akta X*
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.