Já od Tolkiena četl jen Hobita, dál jsem se nedostal. Jinak obecně, filmy (ať už Narnie nebo LOTR) jsem viděl a nikdy mě neomrzí.. Vyrůstal jsem na LOTRu a je to pro mě srdcovka.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
V neděli jdu taky na Hobita. Mno doufám že si z toho budu odnášet podobné pocity jako hRDLA konec druhé části mě celkem zklamal (celkově to ale bylo fajn) tak se to snad nebude opakovat.
Když jsem viděl první díl Hobita, řekl jsem si, že tam něco z knihy je a i není.. Ale povedlo se to Jacksonovi dobře zfilmovat..
Ale není nad knihu.. ^_^
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Lord Rade napsal:
Jinak myslím, že není třeba debatovat na téma: "Kniha je lepší, než film".
Souhlas.. to by tu zase vypuknul flame war...
Kdyby mělo být všechno podle knihy, film by trval 7+ hodin... Ano, někde musejí něco "ubrat" a někde zase něco "přidat", aby to bylo ono... Když je to v rozumné velikosti, pak je to dobré..
Jsou bohužel filmy, které mají dobrý základ, ale vůbec se nedrží dějové linie podle knihy nebo např. hry..
Např. Max Payne.. PC hra byla suprová, ale co jsem viděl film, tak je to fakt slabý odvar.. Z hry použili asi jen 20 % celkového děje.. Což je fakt smutný.. Jo, film je dobrý na akce a ty záběry.. ale příběhově je to katastrofa... (berte tohle jako příklad)
Whirte musím souhlasit, obojí jsou skvěle zpracované a zas tak moc ten film neporušuje lore Středozemě, i když to kniha není.
Co se týče Narnie a tak dále tak knihy jsou prostě vždycky lepší, je to prostě pravda. A třeba takový 7. díl Narnie byl dost smutný a né zase tak pro děti
Miku, já bych řekl že ti spíš vadilo že si se neměl jak do naší diskuze zapojit ale za každou cenu chceš něco psát
Adrian: souhlas, pro fanoušky Maxe to byl nehoraznej shit až to uráží mojí profilovku. Pro ostatní vcelku ok film.
Všimli jste si, že v Alanovi Wakeovi, poprve když, jste ve svém bytě, že je na těch lístkach hláška z Maxe?
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.