Len: Škoda že jsi neviděl nikdy ty moje takový ehmmmmmm
WAREZÁKY SVĚT NEVIDĚL
EDIT: https://lh5.googl...-h207-p-no
Skočili by jste do toho
Nejde to jsem dát jako obrázek
Upravil/a METTALIC dne 30.05.2013 21:34
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Naga: Yop moje řeč
A ona tam skočí jak vyšinutá je sic pravda že jí mohlo jít o život ale to nwm přesně
Upravil/a METTALIC dne 30.05.2013 23:24
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Lidi, jen tak OT (pokud to v tomhle topicu vůbec jde ) - ta anketa o levelech, kterou teď máme, je nějaká divná. Aspoň teda u mě. Hlasoval jsem v ní snad už 4x. Asi to neeviduje můj hlas, či co... Stává se vám to ještě někomu? Mohlo by to být tím, že pravidelně mažu cookies, ale zrovna z 4FANu právě nemažu... Zajímavé. No, to jen tak na okraj.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Lidi, jen tak OT (pokud to v tomhle topicu vůbec jde ) - ta anketa o levelech, kterou teď máme, je nějaká divná. Aspoň teda u mě. Hlasoval jsem v ní snad už 4x. Asi to neeviduje můj hlas, či co... Stává se vám to ještě někomu? Mohlo by to být tím, že pravidelně mažu cookies, ale zrovna z 4FANu právě nemažu... Zajímavé. No, to jen tak na okraj.
A není to tou několikanásobnou změnou tvé IP adresy?
nagasadowcz napsal:
@Whirt: Tak gratulace, nadgenerační Pane podsvětí
Och Dík. Snad kromě toho, že z toho vznikne Nekonečné Konečno budu v téhle vcelku kvalitní práci pokračovat nějakým komiksem
Tasemnice napsal:
To je jasný, Whirte, že měla úspěch, ne?! Je fakt super (mně osobně se líbí obzvlášť koncept citrónového lidu ) a jsem si jistá, že nikdo další z oboru si s tím tak nevyhrál jako ty..
No, víš jak to bývá - pochybuješ až do úplného konce Ale opravdu mě vyrazilo dech, když ke mě přispěchala neznámá, přibližně sedmdesátiletá osoba a nadšeně se ptala na všechny podrobnosti
S citronovým lidem jsem doopravdy spokojený. Nejvíc jsem očekával od Homidi Hemi, ale sám jsem se v nich tak trochu zklamal
nagasadowcz napsal:
@Whirt, Tasemnice: Tak, když máte teď volno, šup, šup sem! http://skyrim.4fa...rowstart=0
Dělám si srandu
Jé! Kéž by Dneska jsem ještě dělal do zemáku typického Kostaričana a spousta mil mě ještě čeká
Whoooo, ve vlaku je wifi, pozdravy z cesty do Litvínova
Děcka to je děsně cool vlak, maj tu zásuvky, stolky, kupéčka, stevardy co dávaj kafe, vodu a noviny zdarma a podávají jídlo a když máte velký zavazadlo tak vám pomůžou....děsně epické
Upravil/a Mopidu dne 31.05.2013 09:27
Mopidu napsal:
Whoooo, ve vlaku je wifi, pozdravy z cesty do Litvínova
Děcka to je děsně cool vlak, maj tu zásuvky, stolky, kupéčka, stevardy co dávaj kafe, vodu a noviny zdarma a podávají jídlo a když máte velký zavazadlo tak vám pomůžou....děsně epické
To asi nebude obyč zaplivanej vlak co s ním jezděj ráno lidi do práce
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
@Mopi: To zní jako RegioJet. Je ten vlak žluto-modrý? Jinak tohle by měl být standart drah v civilizovaném světě, pochopitelně u nás si na to teprve zvykáme jako na "luxus"...
@Mike: Poslední dny tak všelijak. Takové aprílové počasí, řekl bych. Chvíli pěkně, chvíli pod mrakem, pak lije jako z konve, pak zase hezky... Třeba během jediného dne se to takhle otočí. Každopádně momentálně se na nás v Ostravě zádumčivě dívají nacucané šedočerné mraky, a že by odpluly bez boje, se mi rozhodně nezdá. To konečně ani meteorologům.
EDIT: Nestěžuju si. Momentálně nikam nemusím (jen večer jdeme ke kamarádce) a počasí se hodí k rozpracované rýmovačce. A vlastně i ukázkově k rozečtenému Kulhánkovi.
Upravil/a nagasadowcz dne 31.05.2013 13:32
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.