Na videacesky.cz jsem našel seriál pojednávající o TES
...Sérii The Elder Scrolls jistě není potřeba představovat, minimálně jeho poslední díl Skyrim zná snad každý. Videa z kanálu ShoddyCast pak jednoduše a přehledně osvětlují veškeré dění na Tamrielu. První díl se zaměřuje přímo na vznik tohoto světa, jednotlivé kontinenty a provincie. V dalších dílech se můžete dočkat podrobných informací například o Daedrách, Temném bratrstvu nebo jednotlivých rasách...
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tu znám. ShoddyCast to začal dělat bůhví jak dávno Super že to pro vás začli překládat, možná se mi pak vyrovnáte
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Nope, já bych dala jabko ještě pod konzole, největší Shit všech dob (z vlastní zkušenosti )
Grrr, Apple je nejlepší! Uvažuji o koupi dalších produktů. Nejlepší.
nagasadowcz napsal:
@Mike: A proč vlastně? Já myslel, že chceš auto a řídit tedy umíš zdatně. Špatní učitelé? My teda máme dobré, co jsem slyšel i dva zažil.
Ale jo, umím, to jo, ale nějak mě to baví míň, než jsem čekal. A na auto stejně nemám (zatím) prachy a těžce pochybuju, že bych nějaký dostal k Vánocům.
Já to objevil až dnes, každopádně je to zajímavé :-)
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Nahoďte někdo téma, ať se zbavím toho malého cigoše.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
<--
Est Sularus Oth Mithas
Nerevar napsal:
Tak náš už naštěstí levly netrápí ^^
štastní to lidé...
jinak tohle teď letí světem facebooku
Est Sularus Oth Mithas
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.