Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Co tě žere?
LordeS
" A kur*va...Jakeu, serem na to. To vypadá spíš na Démony. Alespoň podle toho množství munice. Ale nechci střílet, dokud si nebudeme jisti. A hlavně na co sakra,střílej? Kosej zombáky po tmě za jizdy v autě? To je divné...Terry, vzbuď prosím, Jamese." Byla by šance ještě utéct?
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
BadWolf
"Tak to asi kamarádi nebudou. Můžem se buď zabarikádovat tady a nebo se schovat v tom domku co jsme objevili, ale to už asi nestihnem. Ale nechám to na tobě, Gerrete."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Lord Rade
,,Dobře," křikne Terry a běží probudit Jamese.
Jake je nerozhodný a tak nechá rozhodování na Gerretovi. Ten se snaží rychle vymyslet nějaký plán. Možná, že by stačili nasednout do aut a ujet, ale nemůže si tím být jistý.

Jeho soustředěnost přeruší další salva výstřelů.

,,Hej!" zavolá na ostatní Fredie. ,,Oni zastavili, nebo co! Střílej jako šílený z jednoho místa!"

,,Možná, že potřebují pomoc..." řekne Terry, který se zrovna vrátil s ospalým Jamesem.
,,A možná, že to jsou Démoni," odpoví Randy.

Upravil/a Lord Rade dne 20.03.2014 23:04
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
BadWolf
"Pomoc? Jestli na ně neběží obrovská horda zombie tak definitivně nepotřebujou pomoc když takhle zběsile střílej. Vidíš nějaký zombie, Fredie?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Lord Rade
Hraje Aurelius, Scorpioncz a možná Tondulín (napiš mi PM)

Minule: Skupina narazila na lidi, kterým dodávka nejspíš patřila. Dohodli se s nimi, že jim ukážou místo, kde ji našli. S nimi na cestu vyrazil Jarmil (mladý muž s bradkou) a černoch, který se nepředstavil. Vzali si na to svůj malý dvoumístný jeep bez střechy. Peter, pak zastavil před sámoškou a dovnitř pokračoval jen Thomas s bezejmenným mužem. Tam našli Matta, jednoho z členů skupiny po které pátrají. Bohůmžel byl nakažený a chytil Thomasova společníka za nohu.

Minule - Pouze pro škorpa.



Nyní: Thomas si vytáhne z kalhot tyč a praští nakaženého po hlavě. Muž se mezitím zbrkle pokouší vymanit ze sevření a spolu s tím nabíjí vzduchovku. Mattovi Thomasův úder do hlavy valné škody nezpůsobil, proto udeří znova. Mattova lebka napraskne, ale mozek drží. Thomas udeří znova. Mozek pořád drží.
,,Kůr*á!" zařve černoch. Jeho přítel se mu totiž zakousl do holínky. Ihned přestane nabíjet a udeří nakaženého pařbou. Zbraň se mu přitom rozpadne na dvě půlky. Pak hlasitě oddechuje. ,,Ků*va... To bylo těsný... A ty si mě málem nechal umřít!" křikne na Thomase, který drží v rukou zohýbanou tyč.


Pro škorpa
 
scorpioncz
Bez řečí nastaruju auto a rychle se rozjedu ... přičemž se pokusím zatáčet ostře abych je setřásl ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
SuperHunter a Secre

Minule



Sergej odhodí pušku a zvedne ruce nahoru. Za to co způsobil místním počítá se smrtí.
,,Proč?" zeptá se staroch s rudnoucím obličejem a klepající se vzduchovkou v rukách. Oba na něj míří.

______


Alyx stvůru znovu přikryje a snaží se z tohoto zážitku vzpamatovat. Rukou nahmatá kliku a vyjde znovu na chodbu. Dvě místnosti má za sebou. Zbývá jich tu však dalších deset. Vlevo čtyři a na druhů straně šest. Všimne si další kamery v rohu na konci chodby. Přes všechno to šero je špatně viditelná. Alyx začíná mít špatný pocit, že si to snad někdo užívá.
 
SuperHunter
zkusím další dvě na druhé straně. Do nich ale jen nakouknu a půjdu do místnosti pouze pokud tam bude něco zajímavého. Pokud mě ani v jedné nic nezaujme půjdu se podívat do dalších dvou. Při tom si budu říkat že všechno bude v pořádku.
 
S3cR3
"Potkali jsme jednoho z vašich u toho pramenu nabírat vodu.. Nějak se to zvrtlo a začal po nás střílet.. museli jsme se bránit.. No a potom když jsme viděli toho dalšího chlapa utíkat, nemohli jsme riskovat prozrazení.. ale asi to nepomohlo.. Víte, já byl voják.. dost dobrý voják.. Při mé poslední misi jsme potkali jednoho z místních staříků, a já ho nechal jít.. a on se nám odvděčil tím, že na nás poslal všechny jednotky z okolí.. Můj tým byl zmasakrován, a já jedinej přežil..Ale teď to vypadá, že se k ním opět přidám"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Lord Rade
Alyx se snaží uklidnit, ale pokračuje dál, protože musí najít lék.
Otevře dveře naproti a už čeká, že na ni vyběhnou další krysy, nebo najde nějaké znetvořené torso. Avšak spatří tam pouze prázdnou místnost s velikou dírou v podlaze. Přistoupí blíž a uvidí, že je místnost, která se nachází hned pod touto, do půli zaplněná odpadky. Není to nic oproti pachu nakažených, ale i tak je to síla.
Opustí to tu a otevře již čtvrté dveře. Tato místnost je také prázdná, ale co je překvapují - není vymalována bílou barvou. Je vymalována hnědočerveně. A pak ji to dojde - je vymalována krví.
Když přistoupí k pátým dveřím, tak se zarazí. Ten zvuk pozná. Jedná se o nakaženého. Stejné zvuky vycházejí i ze sousední místnosti. Jenže zvuk nakažených doprovází cinkání železa.



,,To je fakt pěkná pohádka..." odpoví stařec Sergejovi a dál na něj míří. ,,I kdyby to byla pravda, tak to nevysvětluje to, proč jsi zabil Gabrielu. Tu ženu, která se podívala z okna. Je vidět, že jsi nemocný. Ale i nemilosrdný. A proč bych já měl být milosrdný k někomu, kdo mi zabil tři přátele?"

Upravil/a Lord Rade dne 26.03.2014 18:36
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
SuperHunter
Nakouknu opatrně do první místnosti a pokud tam uvidím volně pohybujícího se nakaženého pomalu zavřu a přesunu se k dalším dveřím kde udělám to samé.
 
S3cR3
"Nevím"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Lord Rade
Alyx otevře dveře a nakoukne dovnitř. Vidí tam tři nakažené. Okamžitě k ní vystartují a Alyx systematicky ukročí. Jenže jsou přivázání na řetězech, které jim zabraňují se k ní přiblížit. Podívá se na ně lépe a zjistí, že jsou všichni tři strašně vyhublí.

___________


,,Tak to mi je líto hochu. Budu tě muset zastřelit." Stařec stiskne spoušť a pak mu teprve dojde, že si od zabití Nikolaje nepřebil.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
SuperHunter
Pousměju se a podívám se jestli v místnosti nění ještě něco zajímavého. Pokud ne půjdu do další
 
S3cR3
Pohotově vezmu zpět svou pušku, hodím jí po druhém staříkovy, který nejspíš nabito má. Poté se rychle vrhnu na staříka jenž nemá přebito. Zkusím mu prokopnout koleno, a tak ho složit na zem, vzít jeho pušku, a umlátit s ní druhého staříka.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Lord Rade
Kromě nakažených v místnosti nic není a tak Alyx pokračuje dál. V místnosti odkud slyšela ty samé zvuky se také nacházejí nakažení na řetězech. Jenže jsou to ženy a děti.

Pokračuje tedy k sedmým dveřím. Ty jsou zamčené.
Za osmými dveřmi však uslyší další šramot a cinkání. S jistotou je otevře a najde za nimi několik uvázaných zvířat. Psa s rozpáraným břichem - nejspíš od něj odhlodává havran, který tu létá. Další zvířata jsou však mrtvá a nerozpoznatelná. Snad jen kus kočky jde rozeznat.


__________




Sergej ihned popadne svou pušku a mrští ji po starci. Ten současně leknutím vystřelí a mine. Sergej mezitím zaútočí na druhého muže a zlomí mu levé koleno. S řevem se okamžitě svalí k zemi a Sergej mu pak vyrve vzduchovku z rukou. S ní pak udeří druhého a ten se také svalí k zemi. Mlátí ho tak dlouho až se zbraň rozpadne a muž současně zemře.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
S3cR3
Začnu se ďábelsky smát jak psychopat, a postavím se nad druhého žijícího staříka "Hahaha.. Máš pravdu...Celé jsem si to vymyslel.. Ani nevíš jak moc hezký pohled to byl, když se mozky těch hajzlů rozprskly..." Kleknu na něj, a uškrtím ho. Pak si vezmu zpět svou pušku, a prohledám ty dědky, a také mrtvolu Nikolaje.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
SuperHunter
Zavřu dveře a půjdu dál a připravím se podívat se na něco opět nechutného.
 
Lord Rade
Sergej se postaví nad zraněného staříka, přizná, že mu lhal a zasměje se mu do xichtu.
,,Ty hajzle. Jsi posedlý dé-"
Nato si Sergej klekne a pevně ho chytne okolo krku. Stařec se dívá vystrašeně do obličeje a zarývá mu nehty do kůže. Škrtí starce tak dlouho, dokud jeho tělo neochabne.

Následně všechny mrtvé prohledá. U starců najde pouze 12 nábojů do vzduchovek - jedna z nich je nefunkční. U Nikolaje najde: kapesní nůž, kolt 1911 a 4 náboje + batoh.

/Jestli něco chceš, tak řekni/

_________


Alyx přistoupí k devátým dveřím. Je za nimi ticho. Otevře je a uvnitř najde operační sál. Na lehátku pro pacienta leží přivázaný nakažený s rozpáraným břichem. Žije. Jenže je naprosto klidný. Okolo jsou různé operační pomůcky: skalpely, nože, nůžky a dokonce i jakási motorová pilka, která nejspíš slouží na otevírání mozků.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
SuperHunter
Vezmu si tu pilku a vyzkouším jestli funguje, potom půjdu dál
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Co tě žere? • Diskuze/Statistiky Zdejší kobky 465 20.09.2016 23:57
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist