Ty vado, ta hra Legend of Grimrock, co hraje táta je suprová, až bych chtěl vlastní
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jinak, už mám pro Aura tvář svojí postavy do jeho databáze učitelů
A už mi nemluv o škole, já umřu až se tam dostanu, páč na mě budou všichni učitelé i rodiče nasraný
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jinak, už mám pro Aura tvář svojí postavy do jeho databáze učitelů
A už mi nemluv o škole, já umřu až se tam dostanu, páč na mě budou všichni učitelé i rodiče nasraný
já už tady chcípám smíchy D vedle mě hrajou hru pro dva já z nich nemůžu a btw užij si pak školu
BadWolf napsal:
Ty vado, ta hra Legend of Grimrock, co hraje táta je suprová, až bych chtěl vlastní
A kdyz jsem tu o tom basnil, jaka je to krasna oldschool krokovacka, tak si snad neposlouchal (zase)
Kazdopadne si ji zahraj, je to pocta zanru, ktery se uz v podstate nedela. Jsem zvedav, zda-li si das ten hardcore mod, kdy musis mapu zapisovat na vlastni ctvereckovi papir
Whirt: No, ... asi jsem zase neposlouchal Ale ty taky ne, když jsem o ní básnil před týdnem
Jináč, můj táta nepoužívá mapu, páč se často dívá do návodu na netu Takže to že by si měl zapisovat mapu mu může být ukradený A nevidím co je na zapisování mapy tak hardcore, hmm ?
Škorp: No jo, jenže já za CELÝ školní rok neodevzdal ANI JEDNU práci, a s jednou učitelkou, co nás učí FRÁNINU jsem se od té doby co jsem to neodevzdal nesetkal, ale teď se s ní setkám... A to bude pěkně, pěkně pěkně pěkně ve zkurvený mutantský prdele co sere čtyři kroganní varlata u Kanibalů z ME3 !
BadWolf napsal:
A kdyz jsem tu o tom basnil, jaka je to krasna oldschool krokovacka, tak si snad neposlouchal (zase)
Kazdopadne si ji zahraj, je to pocta zanru, ktery se uz v podstate nedela. Jsem zvedav, zda-li si das ten hardcore mod, kdy musis mapu zapisovat na vlastni ctvereckovi papir
Skolni Whirt ukoncuje hlaseni
To víš, když tu někdo básní o hře, tak ho většinou nikdo neposlouchá
hRDLo, DOBŘE TY !
Sic ten tvůj je nejlepší, ale to mě nevadí, a aspoň se smázl ten problém s podpisy, akorát na nějaký důležitý události vytáhnu ten svůj starý
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.