Že prý jsi docela šílený když se někdo zmiňuje o lesbičkách avšak nepovedlo se tak EDIT
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Taková spíš dámská velikost, takže s tím snad nikomu neuseknu hlavu
Len: To nevím, já tam bydlím teprve týden, ale v naší partě to běžné je
Ligos: Néé, já si jí pořídila z rize praktických důvodů Čas od času s tím vysekáváme porosty invazních rostlin, abychom udělali prostor původním druhům a tak podobně.
Fiskars je moje oblíbená značka nářadí
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mettalic: Aha. Já jsem šílenej tak nějak pořád, ne když se o něčem zmíníš
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tasemnice napsal:
EldeR: Já s Fiskars zkušenosti nemám, ale je to finská značka a pár století už funguje, tak v ní mám docela důvěru
Já mám nějaký zkušenosti se sekerama, zahradním náčiním a už minimálně 3 roky používám Fiskars kuchyňský nože. Ve všech případech maximální spokojenost.
.
BTW, mluvil jsem s hRDLou a zjistili jsme že uteču z vlastní svatby
To protože si chci na svatbě nechat zahrát The Rains of Castamere ale zároveň kdybych je slyšel někde hrát tak bych utekl = uteču z vlastní svatby
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
EldeR: Tak to ráda slyším Mě překvapilo, jak je ta mačeta lehoučká, přestože úplně nejmenší není..
To dělá ta dutá rukojeť...... Nejdříve jsem z ní měl obavy, ale je v podstatě nezničitelná, vydrží i přejetí autem a podobný, takže bych se opravdu nebál
.
EldeR: Tak to ráda slyším Mě překvapilo, jak je ta mačeta lehoučká, přestože úplně nejmenší není..
To dělá ta dutá rukojeť...... Nejdříve jsem z ní měl obavy, ale je v podstatě nezničitelná, vydrží i přejetí autem a podobný, takže bych se opravdu nebál
Přejetí autem? Si testoval ?
Upravil/a BadWolf dne 05.10.2013 21:11
Tak jsem se po pár dnech odhodlal to tu konečně pořádně pročíst. Proto po dlouhé době opět přichází NAGOVY BODY a tentokrát snad nejobsáhlejší.
NAGOVY BODY
P.S.: Fuuuu, toho bylo. Hele, za případné chyby se omlouvám, je mi jasné, že to teď pročítat a opravovat celé určitě nehodlám. Jdu dokoukat poslední díl první řady Breaking Bad. Což je mimochodem vynikající seriál a kdo ho nezná, měl by to napravit
Upravil/a nagasadowcz dne 06.10.2013 00:36
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.