Pokud máte někdo možnost využití své chaty nebo víte o nějaké, určitě napište.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
A nemělo by se nejdřív zjistit, kdy tam chcete jet? Takhle se budeme plácat v termínech, které vám nadiktují. Aspoň ať se nejdříve rozhodne, jestli červenec nebo srpen, ne?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Řešíme víkendovou chatu, takže termín neni tak důležitej. Většina chat je však přes sezónu jen s týdením pobytem.
za mě měsíce jsou Červenec, Srpen, Druhá polovina Září ( v první mám dovolenou v cizině a nevím, kdy se přesně vrátím)
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LTM jsou Litoměřice, že jo? Jenom přo upřesnění.
Jinak super že jste si to užili !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Pokud se shodneme na Srpnu, mám volno druhý, čtvrtý a pátý víkend.
Pověřil jsem několik lidí hledáním chatky, tak snad něco najdou....
Co jet případně při nejhorším pod stan? Pokud se teda nebojíte......
Est Sularus Oth Mithas
To zní rozumně. Asi bych měl mít volno stejně tak... jenže - červenec a drpen mám prostě dvě brigády s tím, že to je prostě bez pracovní doby - asi bych to nazval na "zapískání přijď"... tak to mám s časem dosti vrtkavé... za mě prostě září, ale budu se snažit maKSimálně podřídititi.
Tak přátelé, našel jsem další tři ucházející chatky. Odpoledne jim budu volat kvůli dalšímu infu. Od vás potřebuji odsouhlasit navrhované termíny v Srpnu a to: druhý, čtvrtý a pátý víkend.
A aby dali echo ti, kdož maji o sraz zájem a zúčastní se. Kolik by byl ochoten maximálně dát za noc. (většinou to bývá 150 - 450) Ať neslibuju hory doly a vy se na to pak vykašlete... Nerad bych tam pár litrů zahučel...
Est Sularus Oth Mithas
Ať žije psaní textu na internet pres telefon..... Editace je ještě horší....
Est Sularus Oth Mithas
Počkat, k dispozici jsou jen tahle data? Tak to je špatný, protože druhej víkend musim bejt doma, jelikož rodiče jedou na dovolenou a já tu mám bydlet sám (starat se o kočky, atd atd), a čtvrtej a pátej víkend mám nějaký zařizování kvůli škole
No, to je jedna z moznosti, ze pojedeme k Nerovi joke
Jsou to moje volny vikendy v srpenci... Nejlepší by byl druhej nebo ctvrtej. Nedá se ta škola vyřešit během prac. týdne?
Est Sularus Oth Mithas
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.