Jo, jo, říkal jsem si, že u třetího zadání už je čas přitvrdit. Geralt by napadl každého ale tenhle chlápek ne. A přitom, i když se o něm zase tolik nepíše, je to pro zaklínačův svět nesmírně důležitá osoba.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Whirt: Teda, ten Merlin mě docela mate. Některé díly jsou vyloženě vynikající a skvěle to v nich všechno funguje. A některé jsou fakt na hlavu a já se u nich musím smát. Třeba ten díl v druhé řadě, ten s tím trollem, no to mě přijde hrozně přehnané. Ale přitom předešlé dva díly (druidi a Lancelot) byly vyloženě povedené. Přijde mi to jako když v anime jsou díly plnohodnotné, které posunují děj a potom ty fillery, které jsou tak nějak navíc, jsou všechny nastejno a moc si na nich tvůrci nedali záležet. Takže díl od dílu pendluju mezi pocitem "sakra, to je dobrý seriál" a "bohové, to je ale ...". Třeba některé díly jsi rozhodně jednou pustím znova, ale ty horší bych radši nikdy neviděl.
Práce šlechtí (: ... to mi připomělo jednu takovou báji...
První den stvořil Bůh vola a říká mu: Musíš jít na pole a po celý den budeš v úmorném vedru pracovat a starat se o své mladé. Dám ti na to 60 let života. Vůl odpovídá: Takový tvrdý život je moc dlouhý.Nech mě žít jen dvacet let, zbývajících čtyřicet ti vrátím. Bůh souhlasil.
Druhý den Bůh stvořil psa a řekl: Budeš celý den sedět u dveří domu tvého pána a štěkat na každého, kdo půjde kolem. Dám ti na to 20 let života. Pes odvětil: Štěkat na každého dvacet let je moc těžký úděl. Dej mi jen deset let a těch zbývajících deset ti vrátím. A Bůh souhlasil.
Třetí den Bůh stvořil o!@#%§ a řekl: Bav člověka , dělej hloupé věci a donuť lidi se smát. Máš na to 20 let života. Opice byla proti: Dvacet let mám ze sebe dělat blázna, Ani náhodou. Pes ti vrátil deset let, já ti je vrátím také! A Bůh souhlasil.
Čtvrtého dne Bůh stvořil člověka a řekl: Spi, jez, hraj si, miluj se a užívej si života. Nedělej nic, jen se bav. Dávám ti na to 20 let života. Člověk vykřikl: Cože, jen dvacet let? Ne, ne, to nejde. Podívej, Bože, uděláme to takhle: Kráva ti vrátila čtyřicet let, pes deset a opice taky deset. S mými dvaceti to dělá osmdesát let. Souhlasíš? A Bůh souhlasil.
Od té doby člověk prvních dvacet let spí, jí, hraje si, miluje se a užívá života a o nic se nestará.Dalších čtyřicet let dře jako vůl, aby uživil svoji rodinu. Pak deset let ze sebe dělá šaška pro pobavení svých vnoučat a posledních deset let je to starý mrzout, který štěká po všech lidech okolo.
PS1 : Co ma cenzura proti slovu opice ???
PS2 : ( to nic, jen si hraju) 3.pád- o!@#%§, sle!@#%§, ce!@#%§ ...
Upravil/a MortuusDominus dne 03.01.2013 07:33
@MD: Niiiiiiice. Tu jsem neznal. BTW, už jsme se s tím střetli, s tou cenzurou, a od té doby platí, že když někdo napíše čepyce, opyce atd., nebereme to tu jako chybu ale jako nutné zlo
EDIT: @Whirt: Tak po tom trollím dvojdíle (přiznám se, že jsem druhý díl přeskočil, tak moc mě to nebavilo) se to zase pěkně rozjelo (Witchfinder a Morgause). Ten seriál fakt kolísá od průměru k vynikajícím dílům. Naštěstí ty vynikající začínají převažovat.
Upravil/a nagasadowcz dne 03.01.2013 11:39
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.