Ten týpek z Mrkvosoftu, co jsme ho měli na střední na informatiku a podobný hámotiny nám říkal, že je standardem, že prostě potencionální zaměstnavatel si nás proklepne přes net, vč. FB účtu, atd. ... No jak jsem to slyšel, tak jsem celej den zabil tím, že jsem mazal všechny posty, co jsem měl na zdi a mazal jsem i různý komenty, na který jsem v tý souvislosti natrefil, jakož jsem dával pryč i lajky, co jsem dal na... méně vhodné věci, atp. Paranoia totál.
Pfff, já se za nic nestydím... a pokud je něco za co se stydím (teďka se mi nechce vzpomínat) tak se s tím nějak poperu
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Promiňte, že vám narušuji uctihodnou diskuzi, ale potřebuji se zeptat na jednu věc, ohledně Skyrimu a Steamu.. Je to AKUTNÍ!!
Hodlám si přeinstalovat Windowsi (z XP na 7) a rád bych chtěl zachovat jak základní Skyrim (ano, mám i LE a tam je už základ obsažen, to vím), tak i Steam..
Když to odinstaluji všechno a pak po nahrátí "oken" zase nainstaluju, bude to fungovat, jako předtím? Máte s tím někdo zkušenost??
Prosím, o co nejbrzší odpověď!! Díky
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Tak, samozřejmě, že když to odinstaluju, tak tam nic nebude..
Ale mám na mysli Steam klíče, jestli bude nadále fungovat? Jestli se před odinstalací nemusí něco "deaktivovat"...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Hoši vy máte strach, že si vás potencionální zaměstnavatel najde na netu ??? Jedině za předpokladu, že máte jen jednu identitu Ale tak blbej snad nikdo být ani nemůže ....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Adri: Jak už říkal SH, tak to po tobě bude chtít ověřovací kód z mailu. Prostě si instalneš steam, ověříš si kód a můžeš si zas všechno nainstalovat. Nemusíš mít vůbec strach.... Mluvím z vlastní zkušenosti.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.