Ligos napsal: @LordeS: Mike má holt zvláštní potřebu psát to, co již bylo sděleno před ním- či to nějak odsouhlasit, potvrdit,... Mnohdy i třeba zdlouhavěji a složitěji, ale je jinak je to samé... (Miku, nic proti, ale musíš uznat, že to tak je...)
Jinak - objevil jsem skvělý župan pro EldeRa:
Ááá byl jsem odhalen Tohle a trocha photoshopu je můj avatar
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
nagasadowcz napsal:
@Mike: Jo, už jsem si taky všiml. Poměrně mrzuté, snad brzy SA zareaguje. Každopádně nevadí, aspoň si to pročtu poctivě. Ale dnes už ne. Dnes už nemůžu
@Tasi: Byla to špička, naprosto super! Tomuhle říkám smysluplně utracené peníze a čas A dědkuju.
@Whirt: Jo, zmiňoval jsem tě jako původce mého Whoviánství
Tak podle seznamů na jejich stránkách mi vyšlo 446. Ovšem pokud vezmu ještě v potaz lidi, kteří dostali vstupenku na místě (ano, byli i tací, samozřejmě to nebylo oficiální), tak tipuju tak 460-80
Příští rok určitě neváhej a přijeď, beztak se to zase bude konat.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
He předpovídal jsem dobře
Ale tak to byl logický krok, že...
Hmm, to mi připomíná, nechcete mi někdo půjčit tak 7,8 tisíc na ty super LotR a Hobit LEGO sety co maj ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tas: Sakra, to jsem si myslel
Ale když se podíváte třeba na Dno Pytle! Jak je roztomiloušký
A nebo Orthanc, ten bych chtěl nejvíc ! (a je k němu i Stromovous !)
BTW, KDY UŽ SAKRA ZAČNE PŘEDOBJEDNÁVKA TŘETÍHO ZAKLÍNAČE?!
Upravil/a BadWolf dne 24.11.2013 22:34
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
a mám vás od hRDLy ještě jednou všechny pozdravovat
Tak ho ode mě taky pozdravuj!
Mimochodem... Tak jsem kouknul na výroční speciál a... Možná mám svůj mozek prostě už příliš odvařenej nebo já nevím, ale asi v poslední třetině jsem se začínal ztrácet
Tak jsem to výročí projel ještě jednou, osamotě a konečně mám ucelený obraz - chce to holt víc koncentrace a ne mysl plnou starostí
Zítra k tomu snad napíšu víc v tématu o Doktorovi
To se pletes strejdo, tasemnice žijí ve střevech a živí se traveninou, exkrement je to, co už ani tasemnice nechce
Edit: ale už je aspoň jasný, od koho se Len učí mluvit sproste
Upravil/a Tasemnice dne 25.11.2013 13:47
Tasemnice napsal:
To se pletes strejdo, tasemnice žijí ve střevech a živí se traveninou, exkrement je to, co už ani tasemnice nechce
Edit: ale už je aspoň jasný, od koho se Len učí mluvit sproste
No myslím, že trocha zevšeobecnění neuškodí Nicméně jako laik si klidně dovolím nazývat veškerý obsah trávicího traktu "srač*ou", nehledě k tomu že u části populace by se tak nechalo nazvat i zatím nepozřené "jídlo".... A střeva končí "pr*elí", takže asi tak Ale jak jsem už podotkl, jedná se o povrchní laické zevšeobecnění, nehodné publikace ve vědeckých kruzích, i když poměrně velké procento populace by se mnou horlivě souhlasilo, neb se mezi nimi najdou i tací "vědečtí experimentátoři", kteří si jsou ochotní nacpat potraviny do "zádele" a čekat, že vyplivnou exkrement, v domnění, že zpracování proběhne stejně, akorát směr se otočí ......
Ad Edit: Ano přiznávám se, že jsem hulvát, sprosťák a amorální dobytek, leč už je pozdě na převýchovu a proto budu nucen s tímto hendikepem žít až do konce života, i když si myslím, že je lepší jak hovado mluvit, než jak hovado konat.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.