matthew074 napsal:
No varování jsem sdělil. Teď něco z jiného soudku.
Doufám, že to s zimou letos výjde.
Jak to myslíš? Jako že bude hodně sněhu?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Já bych řekl, že zima bude letos stejná jako předchozí.. taky párkrát zasněžilo a pak konec.. až o Velikonocích...
Jo, kde jsou ty časy, kdy chumelilo celý den, že jsme nestačili odhrnovat sníh...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
matthew074 napsal:
Menší rada. Jestli od někoho dostanete notebook s prosbou o pomoc než se pustíte do hledání případné pomoci na internetu nebo nějakou náhodou se dostanete do prohlížeče. Pro lásku boží smažte pro vaše dobro nejdřív historii. Některé věci vědět/vidět raději nechcete
Tak to nechtěj vidět mou historii. A už vůbec né obsah mých HDD mehehe
Mám pár fotek, kdy zima pěkně řádila, ale to jsou léta 2009-2011.. tam to bylo tak-nějak slušné.. Ale opravdové vánice nebo silné chumelení.. jo.. to už bude takových 8 let zpátky...
Proč by jinak ten mód zakládali? Kdybych chtěl vědět to, co se lidé bojí ukázat, tak bych vymyslel incognito mód.. (Jen se snažím přemýšlet, jako Illuminát )
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
matthew074 napsal:
Adrian : Jó ty metrový závěje byly nejlepší. Snad se to někdy zoopakuje, ale vypadá to že tuhle zimu tu bohužel nezažijem... zase.
Počkej do Velikonoc..
WEbku zalepenou nemám a vzhledme k tomu, že i kdybych někomu svůj Mac půjčil, tak většina lidí ani neví, co má kde kliknout, aby zapli interent, takže tady se nebojim, že by moc lidí pochodilo.
Matte a že ses nepodělil, co zajímacího v tom ntbooku bylo?
ježiši kriste to je fakt ubohý
booooo když si zapnu ikognito mod (mimochodem ctrl+p fakt zabere milionkrát víc času než pak mazat historii... jasný) tak mě začnou sledovat mimozemšťani
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.