Já pracuju .... zrovna před chvílí sem si říkal, že na to, kolik je hodin, sem toho udělal už poměrně dost, že mi to dneska jde nějak od ruky....
Mimochodem... nemáš být ve škole ??
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ty plány jsou hotový teď už jenom dávám dohromady prostředky pro naše mírové sbory et cetera... a taky spřádám plány na to, jak pak svět osvobodit od své krutovlády a být za hrdinu
hRDLO, koukej začít instalovat tu TESO betu, zejtra začíná, tak jedem, ať na tebe pak nečekám
(update trvá strašně dlouho, sedím tu tak 10 min a nemá to ani 1%)
BTW jsem dočetla knížku Krysař (70 stran, no neberte to) od Viktora Dyka a na Lovestory o chlapovi co topí krysy to bylo pozřele dobrý
Upravil/a Mopidu dne 27.02.2014 15:23
hRDLA napsal:
Já jsem si to myslel, takže jsem si Shakespeara ani nevybral k maturitě, zato mám 5x Čapka.
Čapek... toho jsme měli k dispozici jen v omezený míře, takže jsem si od něj nějaký RUR fakt nevzal, každopádně vůbec, ten seznam, co máme k dispozici je dost o ničem...
Ach, to bude v květnu srandy.
EldeR napsal:
To sou věci ... Mopi je po pitvě, Máha de po Tasemnici, ta před ním prchá, do toho se zjeví BW aby nám oznámil, že nekopuluje s dravými opeřenci a přidal se do diskuze o tom, čí biologický rodič umí něco úžasnýho, za což se mu dostalo "verbálního ukamenování" od Mika s hRDLOU jako zástupců kroužku "Malých Heraldiků", kteří sou přesvědčeni, že rozdíl mezi orlem a orlicí je záživnější jak SS a Wehrmacht dohromady.... A co na to Len ??? Kde se skrývá a jaké spřádá plány na ovládnutí světa ?
Mopi: Neboj, myslím na to celej den
Jinak krysař je dobrá kniha, když budeš chtít doporučit další do povinný četby co je krátký tak si řekni, mám zásobu
Mike: Jak nějaký RUR, ty fole to je jedna z nejlepších knih co jsem kdy četl...
hRDLA: No, ještě musím přečíst 1984....což zas tak krátký není ale já to dám. dám to. DÁM TO!! Já si věřim!
BTW koukala jsem na různý Character customization a serem na khajiita, Woodelfové můžou mít rohy, jedem za ně! (a tetování jak Yakuza )
Upravil/a Mopidu dne 27.02.2014 15:50
Jsem jediná které teď nefachalo fórum? mi to psalo že doména je odstavena, protože už dýl jak 30 dní nebyl nikdo v administraci či co a že někdo nezadal ňáký ID...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.