Já vím, já vím
Sice říkám, že se budu ač marně snažit změnit svět, ale u tohodle prostě nevím. Žít v tý době tak nejspíš budu mít jinej názor a zemřu při Valkýře, no
vůbec klidně bych mohl prohlásit, že bych se to snažil změniť, ale možná bych lhal, protože nevím co bych v tý době dělal. Dokonce nevím ani jak bych se k tomu stavěl. S odstupem času (jako z pohledu dneška) to vidím tak, že bych zkusil bojovat, ale v tý době bych to viděl určitě jinak a tohle je podle mě taková nejpravděpodobnější možnost
Upravil/a Leneren dne 26.02.2014 14:17
A ty bys zas neměl být malý vtírající se chlapec s šesti smajlíky polský Dominiku Ale chápu, že je lepší se vtírat a psát zbytečnosti než být jako já ve dvanácti letech, kdy jsem byl postrachem všech fór a nikdo mě neměl rád
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
A ty bys zas neměl být malý vtírající se chlapec s šesti smajlíky polský Dominiku Ale chápu, že je lepší se vtírat a psát zbytečnosti než být jako já ve dvanácti letech, kdy jsem byl postrachem všech fór a nikdo mě neměl rád
Tys měl potřebu odpovídat na všecko a spamovat ???? To bych do tebe neřek...
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tenkrát když jsem hrál ty klikací hry na internetu, nebo debatoval v diskuzích s online hrami V té online game diskuzi dokonce někdo založil téma s mým nickem (tenkrát jsem měl jiný) a popiskem "...je ko**t A na tom fóru klikačky jsem měl potřebu být nejviditelnějším ze všech (chtěl jsem jméno na A, abych se dole zobrazoval jako první mezi online uživateli), takže jsem požádal adminy aby mě přejmenovali a oni mi dali přezdívku Azrel (Původně to prý měl být Azrael (ten kocour ze šmoulů ) No a na tom fóru jsem dostal nespočet banů... No bylo to tam hodně přísný
Ach ty časy... Jsem si to vyhledal. Koukněte takhle můj odchod cituje jedna z moderátorek: ,,Proste Azrel prestal hrat Glada..ale zavyslost mu nedovolila prestat chodit sem na forum..tak si rekl o ban... blba rozlucka "
BTW. Dokonce jsem se tam dočetl, že jsem si tam založil téma: Napište mi, co si o mě myslíte. Hehe, to by si nikdo z vás netroufl, co?
Upravil/a Lord Rade dne 26.02.2014 17:12
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
To by bylo milé. Určitě to udělá radost nejen mně...
(Nevím jak ostatní, ale já "nacistický prase" považuju tak trochu za urážku. Ale to ať si s tebou kdyžtak vyřídí Len. Jen doufám, že se tu neobjeví nějaké sprosťárny...)
Já mám jen v avataru, jednoho z mých vzorů a v podpisu citát od Guderiana a obrázek k jinému
E: Rade to bych do tebe nikdy neřekl
A to "nacistické prase" mě sice mírně uráží, ale vzhledem k tomu, kolikrát jsme já urážel jeho je to víceméně ok
Upravil/a Leneren dne 26.02.2014 17:21
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.