ALOE VERA napsal:
ouhá taky se mám dobře ale dnes je tady fakt mrtvo
Na Chatu je relativně živo... Ale taky to není žádná sláva
Povětšinu času tam komunikuju já, Mopi, hRDLA a občas se ozva vytlemenej Škorp
jo ale furt nám chybí Len, Mike, Altazar, a další to je těma prázdninama všichni jsou u babiček u tetiček a tak
Len?? Tobě chybí Len??
Len přímo ne ale ty jeho hlášky ps: sry že odpovídám až teď dřív jsem nemohl
Hlášky ????
dobře ne přímo hlášky ale jak tvrdí že není emo a prcek a jak se uráží jak si sněho děláme srandu a tak bez něj to není ono
Upravil/a ALOE VERA dne 28.12.2012 00:35
@Aloe: Ver mi, ja sa dokážem zabaviť aj bez neho, a radšej si budem čítať ako ma hRDLA trolí, ako čítať lenove "inteligentné" hlášky ala azbest horí
You can kill yourself, or die trying...
Norbi napsal:
@Aloe: Ver mi, ja sa dokážem zabaviť aj bez neho, a radšej si budem čítať ako ma hRDLA trolí, ako čítať lenove "inteligentné" hlášky ala azbest horí
však taky hoří ... jako všecko co poleješ benzínem
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Norbi napsal:
Norbi proč tak nesnášíš lena? teda tady ho nemá nikdo moc rád ale ty seš proti němu nějak moc proč?
Norbi napsal:
Norbi proč tak nesnášíš lena? teda tady ho nemá nikdo moc rád ale ty seš proti němu nějak moc proč?
hnusia sa mi jeho názory, jeho štýl, jeho gramatika, hnusý sa mi on celý jak je ...
Norbi napsal:
hnusia sa mi jeho názory, jeho štýl, jeho gramatika, hnusý sa mi on celý jak je ...
aha tak to je vpořádku já myslel že ti něco udělal
Norbi napsal:
aha tak to je vpořádku já myslel že ti něco udělal
Len je Len, co bysme po prckovi mohli chtít. Ale pomlouvat za zády taky není dobré.
diego toto neni ohováranie za zády, lebo tu si to môže kedykolvek prečítať... a keby sa ma spýtal čo mi na ňom vadí napísal by som mu to isté ... iné by bolo keby mu to píšem PM alebo na chate kde to zmizne ...
Norbi napsal:
diego toto neni ohováranie za zády, lebo tu si to môže kedykolvek prečítať... a keby sa ma spýtal čo mi na ňom vadí napísal by som mu to isté ... iné by bolo keby mu to píšem PM alebo na chate kde to zmizne ...
ja som mu len odpovedal na otázku, a nerobí mi problém zopakovať mu to ... je to môj názor na neho, takisto keď sa ma niekto spýta na niekoho, mám počkať kým dojde aby som mu povedal svoj názor na neho ;D
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.