hRDLA napsal:
páč vole sem odmítl Liaru a kdykoliv přijdu za Ashley tak mi říká že teď nemůžeme ale že doufá že na ní počkám a tam není žádná odpověď ať táhne tak já se bojim abych jí omylem neromancoval
A čemu by to vadilo? Je to jen a pouze hra, takže pak budeš mít stejně v ME3 možnost ji poslat do háje, ne?
Já si jednou zkusil dát tu možnost, kdy neví jak na tom jsou. Bylo zajímavé jak přišli, Liara vypadala jako by jí to nevadilo, ale Ash se moc nadšeně netvářila
tak kdybych chtěl někoho romancovat v ME tak romancuju Liaru... já chci prostě romancovat až Tali, dělám si save pro ME4 tak jak to chci
matthew074 napsal:
Takový problémy bych chtěl mít tak s tou hnusnou chobotnici ani s rasistkou nemluv a máš pokoj co já vím tak vyjede po Ilosu
já mám i jiný problémy matte akorát vás s nima neotravuju
jenže já ještě nebyl na Virmiru a nehodlám zjišťovat na Illosu že musím načítat 10 hodin zpátky
To by mě zajímalo jestli to udělají tak, že ta lidská rasa sou lidi z minulý galaxie Přeci jen se to má odehrávat v jinej čas než původní trilogie takže to může být hodně daleká budoucnost kdy lidi po válce s reaperama šli hledat novej domov A nebo to může bejt nějaká jiná lidská rasa Lidi 2.0
Já jsem sice nikdy nehrál Mass Effect a ani o tom neuvažuji, ale jednou mi kamarád poslal pár videí s některými vtipnými videi a nějakým povídáním o hře..
A když jsem nad tím tak přemýšlel...
Znám velice oblíbenou hlášku Sheparda... tak mě napadlo, jaká musí být jeho nejoblíbenější písnička..
Co myslíte, trefil jsem se?
Shepardova písnička
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
yup, "I should go" je asi nejpoúživanější hláška v celým ME a nejlepší je, že oni to nenahráli jen jednou a nepouštěli dycky na konci rozhovoru, ale každej rozhovor má svoje vlastní "I should go"
Mopidu napsal:
yup, "I should go" je asi nejpoúživanější hláška v celým ME a nejlepší je, že oni to nenahráli jen jednou a nepouštěli dycky na konci rozhovoru, ale každej rozhovor má svoje vlastní "I should go"
Tak právě.. kdyby někdo udělal kompilaci těch "I should go!" s touhle písní..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.