Každý v si v sobě nosíme rakovinu, ale je jen na nás, jak ji probudíme, tedy čím. Znám mnoho nekuřáků, kteří mají rakovinu plic (příklad).
Ale už opravdu mizím!
@hRLDA: Inu, nechtěl jsem zbytečně mystifikovat. Teď víte, že jsem byl policajt a dál už se o tom přece není potřeba bavit.
A že jsem tajemný? Vždyť už jsem tu na sebe řekl skoro vše, co jsem mohl.
Ligos napsal:
@hRLDA: Inu, nechtěl jsem zbytečně mystifikovat. Teď víte, že jsem byl policajt a dál už se o tom přece není potřeba bavit.
A že jsem tajemný? Vždyť už jsem tu na sebe řekl skoro vše, co jsem mohl.
Mužu si dát do podpisu: "Ligos byl policajt. Fakt. Věřte mi lidi." (sranda)
Já sem tajemný jak hrad v Karpatech.
Andy Kaufman nekouřil a mě rakovinu plic.
Prej: hRLDA nemuuužu z toho
Upravil/a Mike dne 25.02.2014 22:50
hRDLA napsal:
No jo Miku, takových nevinných systémových chyb se tu poslední dobou na mojí osobu děje nějak hodně
Jakých?
No nejdřív ta změna nicku, potom ty příspěvky a to neustále komolení tak jednoduchého nicku za tím jsou ilumináti
A o chatu mi ani nemluvte, tam teď chvíli nebudu chodit, takže všichni co mě nemají rádi mají svátek.
EDIT: You are welcome 3.3 - Podpis - Podpisy ve fóru musí obsahovat rozumný obsah textu a maximálně 1. obrázek s maximální výškou 150px. Podpisy nesmí bránit přehlednosti fóra a nesmí obsahovat žádné nevhodné věci I. g). Podpis může být administrátorem smazán bez jakéhokoli upozornění, a to na základě těchto pravidel, a/nebo vlastního úsudku.
Upravil/a hRDLA dne 25.02.2014 23:31
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.