Geralt byl člověk, který tu měl založeno několik profilů na různá jména a spamoval... Nehorázně mě naštval. Od tý doby, když vidím, že má někdo v obrázku sle!@#%§, jsem k němu značně nedůvěřivý... EldeR by mohl vyprávět
Edit: odkdy je sle-pi-ce sprostý slovo?
Upravil/a Ligos dne 26.12.2012 14:44
Whirt.... Hezký, koukám ujali se různé verze celýho Skyrim4fanu Já vás obdivuju, já bych asi neměla na to fantazii, protože bych nevěděla, jak koho vyobrazit... Ehm Whirte ? Já jsem ve spodním prádle a u tyče? že ty už mě znáš a víš jakou mám práci
------------
------------
Tak romantika tu je? No proč ne, někdy a někde se začít musí. Začíná to Mass efektem, může končit svatbou
@Whirt: Tak, první řada dokoukaná. OK, lítám v tom až po uši. Jak se vrátím ze špitálu, jde se na druhou A teď už DW!! Našel jsem to podle toho, co jsi psal. Těším se na novou společnici, sic mi budou Pondovic chybět.
@MD: Bacha, co si pamatuju, na Mopi má výhradní právo hRDLA, pokud už to nepadlo. Nějak se nám to tu páruje
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Whirt: Tak, první řada dokoukaná. OK, lítám v tom až po uši. Jak se vrátím ze špitálu, jde se na druhou A teď už DW!! Našel jsem to podle toho, co jsi psal. Těším se na novou společnici, sic mi budou Pondovic chybět.
@MD: Bacha, co si pamatuju, na Mopi má výhradní právo hRDLA, pokud už to nepadlo. Nějak se nám to tu páruje
Nějak se nám to tady páruje........ jenom BW zakládá harém
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mozzilu. Všemožné javy mám. Aktualizace jsou ale naposledy z listopadu.
Na tiscali, mi to píše tyto možné chyby:
Platnost formuláře vypršela. Zadejte potřebné údaje a znovu jej odešlete. Nepoužívejte F5 (aktualizovat stránku)
Zapněte si v prohlížeči cookie. Bez cookie se nelze přihlásit.
Registrace je povolena jen z České Republiky a Slovenska. Pokud chcete opravdu založit účet, kontaktujte helpdesk na adrese
Opište kód z obrázku
Diego napsal:
Mozzilu. Všemožné javy mám. Aktualizace jsou ale naposledy z listopadu.
Na tiscali, mi to píše tyto možné chyby:
Platnost formuláře vypršela. Zadejte potřebné údaje a znovu jej odešlete. Nepoužívejte F5 (aktualizovat stránku)
Zapněte si v prohlížeči cookie. Bez cookie se nelze přihlásit.
Registrace je povolena jen z České Republiky a Slovenska. Pokud chcete opravdu založit účet, kontaktujte helpdesk na adrese
Opište kód z obrázku
@Diego: No, mně třeba začala Mozilla jednu dobu hrozně blbnout, prostě z ničeho nic přestala fungovat skripty atd. Tak jsem přešel na Google Chrome a od té doby je vše bez problémů. Taky mi ten prohlížeč přijde o něco rychlejší, tak ho taky můžeš vyzkoušet. Sry, až teď jsem si všiml, že na něj odkázal už EldeR. No co už
Ke slovnímu fotbalu: Já určitě navrhuju RPG Zaklínač a Mass Effect, z toho zná plno lidí plno věcí, takže se nám to dost obohatí.
@4FAN: BW a Mopi tu celý den nepostli jediný příspěvek, pokud jsem se dobře díval. Doteď jsem to bral jako legraci, ale možná už jsou na líbánkách...
P.S.: Chudáci, až si to tu budou pročítat, doufám, že se neurazí
Upravil/a nagasadowcz dne 26.12.2012 19:49
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jakej díl hraješ já mám 1 a 2 obě sem dohrál a tět čekám až bude škola aby kámoš přinesl stáhlou 3 a má být 4 to jsou ale blbci chci vědět jak navážou na 3. četl jsem že ve 4 schepard už nebude hlavní hrdina !!!
Hurrrrráááááááá 78lvl skilly na 100b!!!!!!
Víš možná si o tom něco přečti. Sice to bude Mass Effect 4, ale nebude to navazovat na Shepardův příběh, to univerzum je snad dost rozsáhlé aby se dalo vymyslet něco dalšího.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.