Naga: Hele na Brutal teď nehodlam razit. Nejsem si jist kdy to vyjde ale mohlo by to příští rok. No já mam naplánovaný hromady koncertu takže
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Znowu NAGA: Jo u Deathu jsem slyšel ale i texty o politice
Hele co ty a Deathcore vůbec
Mopi: Hele co hulíš nebo bereš chci to taky.
Mike: Sotva slyšim Henryk Lahola naskakuje mi interaktivní program
Upravil/a METTALIC dne 29.07.2013 18:04
Ta je super. Hned jsem si vzpomněl na One Flew Over the Cuckoo's Nest
Jak tak čtu tu parodii na black, tak se zase řežu To je prostě přesné a dokonalé. Jen spousta lidí spoustu bodů nemá šanci pochopit, pokud se v tom nepohybuje. Škoda, je to vážně vtipně napsané. Mette, znáš to?
EDIT: Deathcore prakticky vůbec neposlouchám. Nikdy jsem se k němu nějak nedostal. Řekl bych, že to už nebude pro mě, ale pošli mi PMkou ze dvě ze tři písničky (nebo klidně sem, to je fuk), kouknu na to
Upravil/a nagasadowcz dne 29.07.2013 18:09
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tady pár těch Deathcore songů (nesnášim ten styl oblíkání )
Deathcore
Deathcore
Deathcore
Hele pro mě je docela oříšek tu dát všechny videa do jednoho Spoileru
Upravil/a METTALIC dne 29.07.2013 18:17
@Mett: Já vložení vícero videí do jednoho spoileru považuji za riskantní a zbytečnou práci Z pravomoce moderátora ti tedy sděluji, že dát každé video do jednoho je naprosto v pořádku. Vlastně je to tak z důvodu plynulosti načítání, řekl bych, i lepší
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hRDLA: Henryk Lahola má v plánu rozbít hubu Mopi, protože zkopírovala text o něm, což on zakazuje a zkopírováním se usadí v PC interaktivní program, který mu pomůže vystopovat uživatele, tedy Mopi, a eventuálně mu-jí rozbít hubu.
Naga: Je dobrá A zas jsem dřepěl u toho videa, podobně jako u Küss mich
hRDLA napsal:
Ale mě tohle vůbec nezajímá. Já hledám metal o gumákách nebo o čem to bylo.
Ale já vím, že jo! todle bylo jednom k tomu, co jsi psal.
Lustruju ti toho koniaashe, ale nemužu u něj nic najít, je možný, že ten post už tu dávno není...
Ještě to zkusím jinak, ale pochybuju...
Žádnej visací zámek to bylo od nějakýho chlápka s jménem a příjmení a házel to snad do oblíbených skupin nebo do nějaký starý nekonečný. Ale ty skupiny se mi prostě seknou když tam vlezu a spadne mi shockwave.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.