Tak jsem si dneska odpočinul od psaní povídky a vytvořil menší radost..
Upravil/a Adrian_S dne 27.11.2014 21:37
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Upravil/a Adrian_S dne 27.11.2014 22:47
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Ludva rulez ... Ye, SRSLY
Ale měl hodně milenek ten chlap no... na chlapy nebyl.
úterek: ouky
Ligos: No, je důležitý, z jakýho období kterej obraz... protože je to daný i parukou, jak člověk vypadá... tydle černý paruky se nosily až od 80. let toho století, po r. 1715 se pak pudrují (Ludva XIV. umírá 1715), do 80. let 17. stol. jsou barvy lví srsti... obecně světlé, atd.
---
Hele, ale teď úplně vážně - koukněte se, jak je ten obraz malovanej, tendle konkrétní, a pak se koukněte na další díla toho malíře - Hyacinte Rigaud se jmenuje... podle mě maloval fakt perfektně... jakože borec ten chlap, co se malování týče... to musíš Whirte uznat... Nejde o to, že teda maloval soudobý osoby, ale o to JAK...
Třeba jak je namalovanej tady Charles de St. Albin:
Mám pocit, že jsem byl v celém městě asi nejmužnější element Mike z mých maskáčů a kanad, co jsem měl na sobě na koncert, nemohl... jako celá Praha, která si nejspíš myslela, že jsem Rus
EDIT: Jo, tak s těmi body mi to dnes nějak nevyšlo, MOŽNÁ zítra
Upravil/a nagasadowcz dne 28.11.2014 01:59
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jo. Já tam na nádraží stál mezi chlapíkama jako já - kabátky, polobotky, fajn účesy... a teď se prostě objevil dvoumetrovej chlap, s nevraživým výrazem, přišel ke mě, chtěl jsem zdrhat, eventuálně měnit rubly za koruny, nebo si s ním připít vodkou ale ten muž pravil mužným basem: Ahoj Majku! A já zašveholil cosi jako: Jé, zdras.... ehmmmm čusan Nagouši, ty stará vojno..." No a šli sme.
Ne legranda. Ale Naga fakt působil "mírně odlišně" od všech těch lidí, co vypadají jako... Pražáci... a já.
Jinak Nagoušek dnes slaví narozeninky, tak mu koukejte popřát, holomci!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mike: Alonžový paruky, červený podpatky jako symbol moci... No ty jo, kdybych žil na dvoře Ludvíka tak mě asi klepne A jestli to takhle pokračovalo tak už chápu Velkou francouzskou revoluci
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.