Tasemnice napsal:
A co myslis, ze v te knihovně dělám?
Znám lidi, co si chodí to knihovny číst "ženský časopisy"
Mike napsal:
No to pozor, já se taky věnoval studiu, měl jsem jen přestávku mezi dvouhodinovou každotýdenní přednáškou o tom, proč je Microsoft the best. Ani jsem se neodvažoval vytahovat Macbook při výzvě, jestli tu nemá někdo ntb pro test WiFi… to by byla asi hard provokace.
Tak to já bych se být tebou hned pochlubil
Mimochodem, znáte to pořekadlo o domácím opeřenci bílé barvy, co po zásahu kusem horniny letící po balistické křivce, vydá hlasitý zvuk, svému druhu vlastní ????
Tyjo snad radši né. už ksem zase ve škole, ale pěkně nez Apple produktu. V rukou vzorně třímám Windows phone.
Ligos napsal: @EldeR: A jak jsi přišel zrovna na kus horniny? U nás se po husách střílí broky...
V tom případě si místo "kusu horniny" dosaď "kulovité výrobky, běžně obsahující velmi vysoké množství prvku známého jako Pb" Nicméně, na konečný význam to nemá větší vliv....pokud se netrefíš do hlavy
Tasemnice napsal:
EldeR ad časopisy: ano, to je přesně můj případ.
Ligos:
Drahá kolegyně, ne tak vztahovačně....
Jen jsem konstatoval, že fyzická přítomnost v budově běžně zvané knihovna, neznamená automaticky ukládání dat do šedé kůry mozkové, zvané též studium.....
Upravil/a EldeR dne 12.11.2013 14:22
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Jo, kdyby takhle vypadaly ve skutečnosti, svět by byl zase o něco pestřejší a mně by to ušetřilo spoustu práce
A všichni by žili šťastně až do smrti. Kromě ptáka.
Upravil/a Tasemnice dne 12.11.2013 15:01
Tasemnice napsal:
Jo, kdyby takhle vypadaly ve skutečnosti, svět by byl zase o něco pestřejší a mně by to ušetřilo spoustu práce
A všichni by žili šťastně až do smrti. Kromě ptáka.
Děkuji nechci ... takováhle velikost mě snad ani nechybí, nehledě k tomu, že nemám rád nejrůznější breberky a otravný hmyz, ještě aby to tak bylo takhle veliký ... brrrr
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mám božího bratra, sedím u kompu, řeknu si o jídlo, donese rohlík. Řeknu si o pití, donese šťávu Jednoho dne bude moc bydlet v mé rezidenci
Upravil/a Mopidu dne 12.11.2013 17:35
Mopidu napsal:
Mám božího bratra, sedím u kompu, řeknu si o jídlo, donese rohlík. Řeknu si o pití, donese šťávu Jednoho dne bude moc bydlet v mé rezidenci
Chudák malej Styď se Mopi Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mopidu napsal:
Mopidu napsal:
Už skoro šest, už je na sloužení dost starej
Víš jak je to těžká práce Zkus si to sama Ne teď fakt někdo takový by se mi hodil. Nechceš to zkusit ??? Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Whirt napsal:
Kurnik lidi. Nechcete mi někdo prodat čas? Neviděli jste ho třeba na aukru ve slevě?
Haha Dneska jsem byla 12 hodin ve škole. Teď jsem se vrátila a jdu se učit na páteční zkoušku. Od doby, co mi přišla Antalogie, jsem si stihla Arenu zahrát 4x
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.